Mote:

Moteredaktøren: Dette er festsesongens fineste kjole

Pluss andre ting på ønskelisten.

Moteredaktøren: Dette er festsesongens fineste kjole
Publisert

Blonder, paljetter, perler og strass. Skal det være, så skal det være. Litt sånn har det vært med pandemien i bakspeilet. Et slags «de glade 20-årene 2.0», om du vil. Perfekt for festsesongen!

Her er noen av mine favoritter nå:

Er det noen som kan fest, er det det danske suksessmerket Rotate med superinfluenserne Jeanette Madsen og Thora Valdimars ved roret. De har gjort butikk av nettopp partywear, og deres capsule-kolleksjon Holiday er selve essensen av merkets moderne tilnærming til high-glam.
Er det noen som kan fest, er det det danske suksessmerket Rotate med superinfluenserne Jeanette Madsen og Thora Valdimars ved roret. De har gjort butikk av nettopp partywear, og deres capsule-kolleksjon Holiday er selve essensen av merkets moderne tilnærming til high-glam. Vis mer
Rotate
Rotate Vis mer
Tiffany & Co. er en av verdens mest ikoniske smykkemerker og nærmst en amerikansk institusjon å regne. Nå er historien samlet mellom to permer. «Tiffany & Co. Vision and Virtuosity» (kr 780, Assouline).
Tiffany & Co. er en av verdens mest ikoniske smykkemerker og nærmst en amerikansk institusjon å regne. Nå er historien samlet mellom to permer. «Tiffany & Co. Vision and Virtuosity» (kr 780, Assouline). Vis mer
Kjole (kr 4200, Rotate).
Kjole (kr 4200, Rotate). Vis mer
Det er lett å kjenne igjen smykkene fra norske Pearl Octopussy. Denne klassikeren er en av mine favoritter. Øredobber med perler (kr 1800).
Det er lett å kjenne igjen smykkene fra norske Pearl Octopussy. Denne klassikeren er en av mine favoritter. Øredobber med perler (kr 1800). Vis mer
Den perfekte festvesken (kr 1100, Gestuz).
Den perfekte festvesken (kr 1100, Gestuz). Vis mer
Blonder går liksom aldri av moten. Samtidig er de blant sesongens store trender. Kjole (kr 1200, Arket).
Blonder går liksom aldri av moten. Samtidig er de blant sesongens store trender. Kjole (kr 1200, Arket). Vis mer
Topp (kr 1595, Ganni).
Topp (kr 1595, Ganni). Vis mer
Skjørt med blonde (kr 2895, Ganni).
Skjørt med blonde (kr 2895, Ganni). Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer