Moteserie:

Moteserie: Gylne tider

Solgult og oransje gir varme og glød - akkurat det vi trenger nå!

MOTESERIE: Foto: Janne Rugland | Styling: Afaf Ali | Hår og makeup: Jens J. Wiker | Modell: Sonja Wanda/Team Models
MOTESERIE: Foto: Janne Rugland | Styling: Afaf Ali | Hår og makeup: Jens J. Wiker | Modell: Sonja Wanda/Team Models Vis mer
Publisert

I moteserien «Gylne tider» finner du høstens fineste gensere, bukser, skjørt og kjoler til en budsjettvennlig pris! For det skal nemlig ikke behøve å koste deg tusenvis av kroner for å se helt smashing ut! Stylist Afaf Ali viser deg hvordan du styler disse trendy, lommebokvennlige plaggene til å se langt dyrere ut enn de faktisk er!

Psst: KK-leserne Bodil (64), Lotte (44) og Solveig (44) ser helt fantastiske ut i denne moteserien!

I ukens KK finner du også moteserien fotografert av Janne Rugland med gode tips til hvordan du kan style antrekkene. For eksempel: Til den enkle strikkegenseren med høy hals kan du godt velge store øredobber for å pynte opp antrekket! Eller: Den lange kjolen blir hverdagsfin med boots og en grovstrikket kardigan!

Et innlegg delt av KK/KK.NO (@kkmagazine)

Hår og sminke er det Jens J. Wiker som står for, og modellen i moteserien er vakre Sonja Wanda. Du kan lese intervju med henne under moteserien!

LES OGSÅ: 3 geniale ting du kan bruke balsam til (den løser ikke bare floker i håret!)
LES OGSÅ: 4 antrekk fra Victoria Beckhams høstkolleksjon som er perfekte denne sesongen
LES OGSÅ: Fremhev øynene dine med en farget eyeliner

Kan vi begripe disse historiene som nå skyller inn over oss? Supermodell Sonja Wanda (32) var seks år da hun kom som flyktning til Norge fra Sudan. En gang var det hennes mamma som sverget «Not without my daughter. I die with her» – og løp for livet med halvannet år gamle Sonja på hofta for komme seg på et fly, det siste før blodbadet startet.

- Jeg kan aldri få takket mamma nok. Hun ofret alt for meg. Til og med sin egen familie, sier Sonja når vi møter henne og mamma Natalina i Fredrikstad.

Sør-Sudan 1986: Med kofferten i den ene hånda og halvannet år gamle Sonja gråtende inntil seg, løper mamma Natalina for livet. Middelklassefamilien de kommer fra, har hatt det godt, men alt er borte nå, etter at borgerkrigen brøt ut.

Nå slippes det mat fra cargofly, hver dag strømmer desperate kvinner og menn til flyplassen for å finne sitt navn på listene over hvem som har fått plass på flyene, som alle har stående instruks om å være tilgjengelige for kvinner og barn før blodbadet begynner. Hver dag stiger desperasjonen. Men på et av de aller siste flyene får hun plass.

Så Natalina løper for livet. Løfter Sonja opp til en av mennene inne i flyet, kaster inn kofferten og klatrer selv inn. Idet flymotorene brøler rundt henne, ser hun sitt elskede hjemsted forsvinne.

Men noe kan du likevel aldri flykte fra. – De barna som blir igjen, de kvinnene … du vet at livet aldri blir det samme for dem. Jeg har det savnet hver dag. Jeg gråter hver dag. Hjertet mitt er fortsatt der hjemme, sier Sonjas mamma Natalina, over 30 år senere.

Les resten av intervjuet her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer