Klær

Motesjefens vårfavoritter

Stikkordet framfor noe er minimalisme, det gjelder både farger og snitt. Her er KKs motesjef Kjersti Hodts anbefalinger blant vårens trender.

Motesjefens vårfavoritter
Publisert
Sist oppdatert
Har du en god basisgarderobe fra før, trenger du kanskje ikke skaffe deg så mye nytt. Rydd heller opp i klærne og bruk de klassiske yndlingsplaggene på en ny måte. Skal du handle, sats på få plagg i god kvalitet. Personlige favoritterSelv graver jeg stadig fram mine blyantsmale skjørt og de klassiske svarte buksene med herresnitt. Da er det bare å investere i et par strøkne, klassiske skjorter og et par enkle stretchtopper. Nye ballerinasko og lakkpumps står også på ønskelisten. Det skal ikke mer til.Gjør det enkelt Nøytrale farger som svart, hvitt, grått, brunt og beige er vinnerne denne sesongen. Legg bort stæsjet for en stund og velg enkle løsninger – som en flott bukse med en klassisk skjorte, eller et smalt skjørt til en enkel strikketopp. Supert tilbehør er pumps og ballerinasko og en flott veske i god kvalitet – stor eller liten etter behov og lyst. Diskret dekor Gull- og sølvlurex er spennende materialer som løfter et enkelt antrekk. De skinnende metalltrådene finner du i alt fra kardigansett til flotte kjoler. Følg opp med tilbehør i gull. Feminin touch Til tross for enkelhet og minimalisme har vårmoten en klart feminin profil. Kjolen står sterkt, og materialer som tynne jerseystoffer understreker det kvinnelige. Puffermer finner du både på bluser og blazere, og det puffes og poses på korte bukser og skjørt. Fargeglede Synes du det blir litt kjedelig med bare basisfarger, kan du smelle til med tilbehør i fargesterk lakk. Eller la deg inspirere av 60-tallets Biba-mote. Fint for deg som er svak for bohemstilen. Det er mange muligheter der ute. Sport CoutureElementer fra klassisk sportsmote er blitt mer enn klær for treningsøkter. Vi ser det på catwalken - moten er blitt mer sporty, mens sportsmoten er stadig mer trendy. Bland sportstøyet med andre moteplagg til din helt egen stil. Understrek stilen med kule sneakers eller bryt det sporty mønsteret med høye hæler.Les alt om vårmoten i KKs store motespesial, i salg fra mandag 26. februar. LES OGSÅ:
 • Fire store vårtrender
 • 50 sexy solbriller
 • 80 uimotståelige vårsko
 • Henne.no: Favoritter fra Madonnas HM-kolleksjon
 • Alt fra Oslo Fashion Week
 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.