Sko

Motetips fra helvete

Neonbatikk fra galaksene, rørleggersprekk på den røde løper og verdens styggeste sko. Her er motebloggene vi ler hysterisk av.

Motetips fra helvete
Publisert
Sist oppdatert
Joda, det er jo en smule eurotrash, men Vice kan ikke noe for at de vil sette tenna sine i disse skinkene på samme måte som en sulten hai kaster seg over sel på Discovery Channel.
Joda, det er jo en smule eurotrash, men Vice kan ikke noe for at de vil sette tenna sine i disse skinkene på samme måte som en sulten hai kaster seg over sel på Discovery Channel. Vis mer
Denne superkule damen i flagrende neonbatikk får topp score på do's and dont's-nettsiden. Aller best er måten tærne krøller seg over gummiplattformskoene.
Denne superkule damen i flagrende neonbatikk får topp score på do's and dont's-nettsiden. Aller best er måten tærne krøller seg over gummiplattformskoene. Vis mer
Slik skal det gjøres, jenter. Denne fargeklatten er kul på en uanstrengt måte. Legg merke til hockeyhåret og t-skjorten, som er så lett å lage selv hvis man har litt batikkfarge i skuffen.
Slik skal det gjøres, jenter. Denne fargeklatten er kul på en uanstrengt måte. Legg merke til hockeyhåret og t-skjorten, som er så lett å lage selv hvis man har litt batikkfarge i skuffen. Vis mer

Stiltips fra gata


Guttene bak magasinet Vice kaller seg selv en broket gjeng gonzojournalister som har kravlet seg opp fra gata og inn i sus og dus på Manhattan. Daglig ser de hvordan folket herjer rundt i de verst tenkelige antrekkene. Klærne passer ikke, tilbehøret er hårreisende og kjolene alt for trange. Men verst av alt - folk prøver for hardt. Vice-gjengen har tatt ansvar, og har dermed startet en egen Do's & Dont's-spalte på magasinets nettside. Guttas smak kan derimot diskuteres. Spacebatikk fra Mars og damer i tredoblet rumpeballshorts får nemlig topp score. Hjelp til selvhjelp, folkens?

 • Les også: Negler i neon

 • Skuespiller Mary-Kate Olsens kjole ligner mistenkelig mye på den grandtante Doris hadde på seg da hun feiret 80-årsdagen sin i Puerto Rico. Alternativt noe marshmallowmannen ville hatt på seg i festlig lag.
  Skuespiller Mary-Kate Olsens kjole ligner mistenkelig mye på den grandtante Doris hadde på seg da hun feiret 80-årsdagen sin i Puerto Rico. Alternativt noe marshmallowmannen ville hatt på seg i festlig lag. Vis mer
  Uansett om det er supermodell Heidi Klum eller ikke. Selv om rumpen er fin, er det ingen som vil se så mye av den på den røde løperen. Rørleggersprekk er rørleggersprekk. Men pluss for funky glitterkjole.
  Uansett om det er supermodell Heidi Klum eller ikke. Selv om rumpen er fin, er det ingen som vil se så mye av den på den røde løperen. Rørleggersprekk er rørleggersprekk. Men pluss for funky glitterkjole. Vis mer
  Hør nå her, skuespiller Liv Tyler. Sønnen din er ikke tre år en gang. Er han ikke litt for ung til at du skal se ut som den trøtte tantete moren til bruden?
  Hør nå her, skuespiller Liv Tyler. Sønnen din er ikke tre år en gang. Er han ikke litt for ung til at du skal se ut som den trøtte tantete moren til bruden? Vis mer

  Når stjernene tryner ut av garderoben


  Go Fug Yourself er flere ganger blitt kåret til en av verdens kuleste blogger av aviser som Times og Newsweek. Her harselerer Heather og Jessica med kjendisenes klær og stil på en hysterisk morsom måte, og det er ikke fritt for at antrekk gjerne sammenlignes med jentenes gamle tanter og marshmallowmenn.

 • Les også: De nye kjerringene

 • Zoologisk krise! Hårete boots i ekte kalveskinn og sauehår som matcher gorillahårvesten din perfekt. Fra Marc Jacobs til 11.300 kroner.
  Zoologisk krise! Hårete boots i ekte kalveskinn og sauehår som matcher gorillahårvesten din perfekt. Fra Marc Jacobs til 11.300 kroner. Vis mer
  Ingen over, ingen ved siden, ifølge Shoewawa. Selv ikke humor kan redde Crocs-skoene. Her er dommen nådeløs.
  Ingen over, ingen ved siden, ifølge Shoewawa. Selv ikke humor kan redde Crocs-skoene. Her er dommen nådeløs. Vis mer
  Rolls Royce-utgaven av UGG-støvlene, bare i ekte skinn med gullspenner på. Perfekt for avleggs rave- og technoentusiaster. Fra Giuseppe Zanotti til beskjedne 16.300 kroner.
  Rolls Royce-utgaven av UGG-støvlene, bare i ekte skinn med gullspenner på. Perfekt for avleggs rave- og technoentusiaster. Fra Giuseppe Zanotti til beskjedne 16.300 kroner. Vis mer

  Stygge sko


  Crocs med pelsoverbygg, tantesandaler i smørmykt skinn og nedgåtte snowjogs. Vi elsker stygge sko. På Shoewawas ugly shoes-portal får du presentert nye heselige varianter daglig.

 • Høstens styggeste sko

 • LES OGSÅ:
 • Moten menn hater
 • Sjekk de skrekk-antrekkene
 • Årets styggeste sko
 • Stygge sko, fornøyde føtter
 • «Verdens styggeste sko» er årets beste
 • Ville du gått i disse skoene?
 • Kjendisenes mareritthår
 • Stilig eller psycho?
 • Stjernenes monster-makeup
 • Herregud, som de ser ut!
 • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer