Vintage

Motetriks som virkelig virker

Er du lei av å gå i ett med tapetet? Her er triksene som får deg til å synes.

Kult hår, klassiske vesker og knallfargede plagg. Her er alle triksene som får deg ut av stilkrisa.
Kult hår, klassiske vesker og knallfargede plagg. Her er alle triksene som får deg ut av stilkrisa. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Alle kan ha dager hvor man føler seg litt grå og døll. Dager hvor det føles best å bare ta på seg jeans og en grå genser. På sånne grå dager er lave hæler og mousy hair er helt ok. Det samme er den beige trenchcoaten og den matchende leppestiften.

Grå dager på rekke og rad?

Men hvis de grå dagene blir til uker, er det på tide å ta grep. Det er på tide å synes litt i mengden igjen. Synes du det er vanskelig å komme ut av den anonyme stilen? Her er noen få grunngrep som kan få deg til å skille deg mer ut. Se også bildene med 7 viktige råd for hvordan du lett kan gå fra anonym til smashing lenger ned i saken.

Slik finner du stilen som passer deg:

Vil du ha en personlig basisgarderobe som fremhever dine beste sider? Her er spørsmålene du må stille deg: 1. Hvem vil du være?2. Bruker du riktig størrelse?3. Hva er din fargeskala?4. Har du riktig frisyre?Her får du alle tipsene: Slik finner du din personlige stil

Se bildene: 7 triks som får deg fiks:

Det trenger ikke koste all verden

Du trenger slett ikke ha en enormt stor garderobe og en personlig frisør for å se bra ut. Hun bestemte seg for å gå i den samme kjolen i ett år. Ville du ha gjort det samme?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer