MOTETRIKS: Lurer du på hvilket antrekk som alltid redder en kleskrise, hvordan du ruller opp skjorteermene helt perfekt eller hvordan du kan jukse deg til lengre ben? Vi gir deg tipsene! Foto: All Over, Net-a-porter.com
MOTETRIKS: Lurer du på hvilket antrekk som alltid redder en kleskrise, hvordan du ruller opp skjorteermene helt perfekt eller hvordan du kan jukse deg til lengre ben? Vi gir deg tipsene! Foto: All Over, Net-a-porter.com Vis mer

Mote

Motetriksene alle burde kunne

17 nyttige tips som kan gjøre hverdagen lettere.

STYLEMAG.NO: Det er ikke alltid lite lett å bevare plaggene i toppstand, vite hvordan man skal takle en kleskrise, få bort stygge flekker eller fikse plaggene og tilbehøret som har blitt ødelagt.

Noen enkle, smarte triks alle kvinner burde kunne gjør hverdagen litt lettere og sparer deg kanskje for å gå til innkjøp av nye plagg hele tiden.

Sjekk våre anbefalinger nedenfor:

LES OGSÅ: 10 billige skjønnhetskupp - som funker

 1. Få genseren til å slutte å loe ved å legge den i en brødpose og la den ligge over natten i fryseren før du bruker den.
 2. Få ut rødvinsflekker ved å dynke flekken i hvitvin. La den godgjøre seg i noen minutter før du kaster den i vaskemaskinen og vasker som normalt.
 3. Fiks en revnet strømpebukse ved å dekke revnen med gjennomsiktig neglelakk.
 4. Unngå å revne strømpebuskene i første omgang ved å spraye den med hårspray før bruk.
 5. Er du tom for eyeliner? Bruk maskaraen som eyeliner! Ta litt av produktet av maskarabørsten med en tynn eyelinerkost og påfør som vanlig eyeliner.
 6. Fresh opp lakkerte vesker og sko ved å pusse let over dem med en klut og vindusvask.
 7. Foundationflekker på klærne fjernes ved å gni barberskum på flekken før plagget vaskes som normalt.
 8. Fjern skjemmende deodorantflekker ved å gni en våtserviett over flekken.
 9. Er skoene for små? Utvid dem ved å fylle to små fryseposer med vann, putte posene oppi hver sko og sette dem i fryseren. Når vannet blir til is og utvides utvides også skoen.
 10. Doble garderobeplassen din ved å bruke åpningstappen fra en brusboks. Tre den over kroken på kleshengeren, og heng en ny kleshenger gjennom åpningstappen.
 11. Knirker skoene dine? Ta ut sålene og smør vaselin i bunnen av skoene.
 12. For perfekt opprullede skjorteermer må du ha knappen på ermet knappet igjen før du begynner å rulle.
 13. Juks deg til lange ben ved å velge spisse pumps i samme farge som huden din.
 14. Bruk den nye skinnjakken din i regnvær. Ja du leste riktig, regnet myker opp det stive skinnet og lar jakken forme seg etter kroppen din.
 15. Kleskrise? Et par fine jeans og en stor, hvit skjorte med rette snitt er en sikker, stilren vinner. Bruk det med sneakers, pumps eller boots – det passer til alt.
 16. Du har tatt på deg skjorten og ser at kragen er krøllete. Ikke gidd å ta den av deg igjen, finn frem rettetangen og rett ut kragen. 
 17. Er solbrillene dine litt løse uten at du har en bitteliten skrutrekker for hånden? Mal et strøk med gjennomsiktig neglelakk over skruen for å midlertidig stramme solbrillene.

LES OGSÅ: Motetabbene du bør unngå

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: