New York Fashion Week

Moteuken i svart-hvitt

Både under moteuken i New York og i London har det vært mye svart-hvitt å se i de fasjonable gatene. Slik mestrer du trenden!

Moteuken i svart-hvitt
Publisert
Sist oppdatert
Moteuken i svart-hvitt

SVART: Den lille sorte er et must i enhvers klesskap. Foto: Produsentene.

SHOP: Kjole med vidt skjørt fra H&M, kr 499. Løs enkel kjole fra Monki, kr 305,5.  Wrap Dress fra Mango, kr 599. Tettsittende, enkel kjole fra Selected Femme via Nelly, kr 499.

STILTIPS:

Svart og hvitt er evige klassiskere og går til det aller meste. Kjør en klassisk og ren stil, og match fargen i kjolen med resten av antrekket og tilbehøret. Helhvite og helsvarte looks har vært en stor trend den forrige sesongen, og trenden fortsetter også utover neste sesong.

Disse basefargene kan også matches med så og si alt annet, og er fine med fargerike statement plagg og tilbehør, som fargerike sko eller en iøynefallende veske.

Moteuken i svart-hvitt

HVITT: Den lille sortes lyse søster er trendy som aldri før. Helhvite antrekk har regjert i motebildet denne sommeren, og trenden fortsetter utover høsten. Foto: produsentene.

SHOP: Kjole med korte ermer fra Stylein, kr 1 995. Kjole fra Samsøe Samsøe, kr 799. Kjole med lange ermer fra Dagmar, kr 3 495.

AV: ELISE SOLBERG

FOTO: FAKSIMILE OOTDMAGAZINE.COM

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer