Mq

MQ lanserer nettbutikk i slutten av mars

Nå får du kjøpt merker som Whyred, Filippa K, InWear og Twist&Tango hjemme i din egen stue.

MQ ÅPNER WEBSHOP: Både egne varemerker og eksterne, som Filippa K og Whyred, vil være mulig å kjøpe på nett. Foto: Produsenter
MQ ÅPNER WEBSHOP: Både egne varemerker og eksterne, som Filippa K og Whyred, vil være mulig å kjøpe på nett. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Er du ute etter noe fint til vårgarderoben, men har liten tid til å tråle butikkene? Nå er det stadig flere butikker du kan handle i fra sofakroken. Et lite klikk, og du får trenchcoaten hjem på døra. Eller kanskje det er en ny shorts du ønsker deg?

Butikker som Zara, H&M og Lindex har vært på nett i en årrekke, og flere og flere norske designere, som Christina Ledang, strømmer til.

Nå har også MQ, som har fire butikker i Norge, kastet seg på den digitale bølgen.

I slutten av mars lanserer de en egen nettbutikk der du får tilgang til hele sortimentet. Merkevarekjeden har både egne varemerker og eksterne, som Whyred, Filippa K, InWear og Twist&Tango.

CHIC VÅR HOS DEN SVENSKE KLESKJEDEN MQ: Og nå kan du bare klikke plaggene du ønsker deg rett hjem, via den nye nettbutikken.
CHIC VÅR HOS DEN SVENSKE KLESKJEDEN MQ: Og nå kan du bare klikke plaggene du ønsker deg rett hjem, via den nye nettbutikken. Vis mer

Slik funker det

Den svenske kleskjeden MQ, som åpnet sin første butikk i 2010, vil utruste butikkene med Ipads for å kunne hjelpe kunden med å bestille størrelser som er utsolgt i butikk. De vil også kunne tilby et bredere spekter av varer tilgjengelig på nett.

Kunden kan deretter velge å få varen sendt til butikk med fri frakt eller til sin hjemmeadresse. På denne måten vil merkevarekjeden benytte seg av E-handelens fulle potensiale – også i butikk.

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer