Märtha Louise

Märtha gjør som Jennifer Aniston

Kom i trendtilbehør til nærmere 7000 kroner.

HØYT PÅ STRÅ: Prinsesse Märtha Louise og Hollywood-stjernen Jennifer Aniston har tydeligvis lik smak når det kommer til sko. Begge har Jimmy Choos populære «Lance»-sandal i samlingen.  Foto:  Andreas Fadum/Se og Hør, NTBscanpix
HØYT PÅ STRÅ: Prinsesse Märtha Louise og Hollywood-stjernen Jennifer Aniston har tydeligvis lik smak når det kommer til sko. Begge har Jimmy Choos populære «Lance»-sandal i samlingen. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør, NTBscanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Prinsesse Märtha (43) har ofte havnet i skyggen av svigerinnen Mette-Marit (41) motemessig.

Men forrige uke gjorde hun et virkelig «fashion statement» under feiringen av vennen og filmregissøren Harald Zwarts 50-årsdag i Fredrikstad.

LES OGSÅ: Sjekk Mette-Marits trendy tilbehør

Stillettsandaler til 6700 kroner

Prinsessen ankom med stil – kledd i et sommerlig antrekk og smilende fra øre til øre. Den blomstermønstrede kjolen i hvitt og blått var lekker i seg selv.

Men det som virkelig løftet antrekket var det trendy tilbehøret i sølv.

På føttene hadde hun skyhøye stillettsandaler fra kjendisfavoritten Jimmy Choo. Modellen heter «Lance» og hælen er hele 11 centimeter høy! Prislappen er heftige 6700 kroner.

LES OGSÅ: Ser du hva Mette-Marit (41) har i ørene?

Kjendisene elsker Jimmy Choo 

Märtha er i godt selskap som Jimmy Choo-fan. Det finnes nesten ikke en Hollywood-stjerne uten disse skoene i skapet. 

«Friends»-stjernen Jennifer Aniston (46) er bare en av utallige kjendiser som har falt for luksussandalene. Märthas modell er i skinnende sølv, men «Lance»-skoen kommer i alle regnbuens farger.  

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer