Høstmote2012

MTV-stjernene viste frem høstens hotteste trender

Strålte i svart, hvitt og skinn. Slik får du looken!

HØSTENS TRENDER UNDER Video Music Awards: Stjernene viste tydelig at hvitt og plagg med skinndetaljer er i skuddet denne høsten. Fra venstre - Rihanna, Elizabeth Reaser, Taylor Swift og Katy Perry. Foto: All Over Press
HØSTENS TRENDER UNDER Video Music Awards: Stjernene viste tydelig at hvitt og plagg med skinndetaljer er i skuddet denne høsten. Fra venstre - Rihanna, Elizabeth Reaser, Taylor Swift og Katy Perry. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MTV Video Music Awards er et av årets store høydepunkter i Hollywood, og det er også en av festene der stjernene pryder den røde løperen ikledd sesongens aller hotteste trender.

Torsdag kveld gikk arrangementet av stabelen i Los Angeles, og stjerner som Pink, Alicia Keys, Rihanna, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Emma Watson, Katy Perry og Taylor Swift var iført alt fra lekre gallakjoler og buksedresser til skjørt og catsuits.

Se flere bilder fra MTV-festen nedenfor:


LES OGSÅ: Her er stjernenes nye kjolefavoritt

Strålte i hvitt

En av de tydeligste trendene, var hvitt - som både Rihanna og Taylor Swift hadde valgt seg for anledning.

Rihanna så slående vakker ut i en elegant, hvit aftenkjole med knallrøde lepper til, mens Swift tok pusten fra gjestene i en klassisk buksedress signert J. Mendel med dyp utringning og gullsandaler.


Hvitt er som oftest en av fargene vi ser mye av om våren og sommeren, men i år kan du la de «vinterhvite» plaggene bli liggende i skapet utover høsten og vinteren også. Skal vi tro visningene under moteuka i København (Copenhagen Fashion Week - CFW) i august, vil faktisk fargen bli enda mer trendy neste vår og sommer også.

Og stjernene under VMA viste at det er en mer minimalistisk, stilren look på de hvite plaggene som gjelder.

Er du litt vågal, kan du gjerne gå for et helhvitt antrekk a la Taylor Swift - som også har vært å se på visningene til Reed Krakoff, Proenza Schouler og Lyn Devon. Eller du kan velge vide bukser og store, voluminøse jakker - eventuelt gå for en mer kroppsnær stil med ettersittende kjoler.

Se trenden på catwalken nedenfor:Slik bruker du trenden
 • Kombiner ulike materialer og overflater for å skape dynamikk i antrekket. Grov strikk er fint til blank silke.
 • Ønsker du mer farge i antrekket, kan du gå for knallfarget tilbehør.
 • Du kan fint mikse ulike toner av hvitt. Offwhite mot kritthvitt gir et spennende uttrykk!

 • Kjøpetips:


  VINTERHVITT:Hvitt er ikke lenger en farge forbeholdt vår og sommer. Rihanna så slående vakker ut i sin hvite aftenkjole, mens Taylor Swift gikk for klassisk trendy i en hvit buksedress fra J. Mendel. Husk røde lepper til, hvis du vil være ekstra stilsikker! Foto: All Over Press
  VINTERHVITT:Hvitt er ikke lenger en farge forbeholdt vår og sommer. Rihanna så slående vakker ut i sin hvite aftenkjole, mens Taylor Swift gikk for klassisk trendy i en hvit buksedress fra J. Mendel. Husk røde lepper til, hvis du vil være ekstra stilsikker! Foto: All Over Press Vis mer
  VINTERHVITT: Reed Krakoff, Proenza Schouler og Lyn Devon. Foto: All Over Press
  VINTERHVITT: Reed Krakoff, Proenza Schouler og Lyn Devon. Foto: All Over Press Vis mer

  Flere tips til hvordan du kan style og kle hvitt utover høsten og vinteren får du i denne artikkelen!

  LES OGSÅ: Slik bruker du høstens kuleste skjørt

  Skinn er «in»

  Skinn er også en av høsten og vinterens største trender. Så godt som alle designerne hadde skinnplagg i sine kolleksjoner for i år, og noen gikk også for skinn fra topp til tå.

  At MTV-gjestene har fått med seg dette, var også tydelig under torsdagens arrangement.

  Både «Twilight»-stjerne Elizabeth Reaser, popstjerne Katy Perry, tv-profil Maria Menounos og popstjerne Demi Lovato kom i antrekk med skinndetaljer - og da aller helst i svart.


  For sistnevnte farge er også en sikker vinner denne sesongen - og da gjerne fra topp til tå, a la «Gossip Girl»-skuespiller Jessica Szohr og tv-stjerne Rashida Jones.

  Når det gjelder skinn, er det mye å velge mellom denne sesongen. KKs moteredaktør Silje Pedersen har skinnskjørtet som et av sine favorittplagg for sesongen, og har flere tips til hvordan du kan style det ulikt.

  Se trenden på catwalken nedenfor:


  Slik bruker du trenden
 • Ikke vær redd for å bruke skinnjakken og skinnbuksen sammen. Gjør som de store designerne, og gå for skinn fra topp til tå!
 • Til fest kan du bytte ut "den lille sorte" med en smal kjole i skinn.
 • Skinn behøver ikke å bare være sort. Prøv for eksempel burgunder - høstens største trendfarge!

 • Kjøpetips:


  LES OGSÅ: Slik stjeler du «Gossip Girl»-stilen

  STILIG MED SKINN: Skinn holder seg hot denne høsten. Fra venstre ser du Elizabeth Reaser, Katy Perry, Maria Menounos og Rashida Jones. Foto: All Over Press
  STILIG MED SKINN: Skinn holder seg hot denne høsten. Fra venstre ser du Elizabeth Reaser, Katy Perry, Maria Menounos og Rashida Jones. Foto: All Over Press Vis mer
  SKINN: Hakaan, Emilio Pucci og Tory Burch. Foto: All Over Press
  SKINN: Hakaan, Emilio Pucci og Tory Burch. Foto: All Over Press Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer