Mtv Vma

MTV VMAs: Kim Kardashian hadde kveldens hotteste antrekk

Tobarnsmoren er i fyr og flammer på den røde løperen!

MTV VMA 2016: Kim Kardashian ser superhot ut på den røde løperen! Foto: Scanpix
MTV VMA 2016: Kim Kardashian ser superhot ut på den røde løperen! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en liten pause med prisutdelinger, ble det hele sparket i gang igjen denne helgen da en av det største rullet ut den røde løperen i New York City natt til mandag norsk tid. Ja, vi snakker om MTV Video Music Awards! Prisutdelingen som har gitt oss uforglemmelige øyeblikk som Britney Spears' (34) opptreden med slangen, Beyonce (34)  som avslørte at hun var gravid på scenen, og selvfølgelig da Kanye West (39) holdt sin lille tale om at Taylor Swift (26) ikke fortjente prisen sin - noe som fremdeles er et superhett tema den dag i dag.

Men det vi også har fått fra disse prisutdelingene, er en rekk rød løper-øyeblikk - både gode og dårlige. Her kan du se et utvalg av noen av de dårligste gjennom tidene! Fingrene våre var krysset for at 2016 kom til å bli VMA-året hvor absolutt alle stjernene glitret på den røde løperen, og selv om de fleste av kjendisene hadde lagt fra seg de hysteriske antrekksinnslagene hjemme, var det litt av hvert av kjoler på den røde løperen. Og noen overrasket oss veldig - på en positiv måte! Se noen av høydepunktene i videoen under, og alle antrekkene fra nattens MTV VMAs nederst i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer