Mtv Vma

MTV VMAs: Kim Kardashian hadde kveldens hotteste antrekk

Tobarnsmoren er i fyr og flammer på den røde løperen!

MTV VMA 2016: Kim Kardashian ser superhot ut på den røde løperen! Foto: Scanpix
MTV VMA 2016: Kim Kardashian ser superhot ut på den røde løperen! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter en liten pause med prisutdelinger, ble det hele sparket i gang igjen denne helgen da en av det største rullet ut den røde løperen i New York City natt til mandag norsk tid. Ja, vi snakker om MTV Video Music Awards! Prisutdelingen som har gitt oss uforglemmelige øyeblikk som Britney Spears' (34) opptreden med slangen, Beyonce (34)  som avslørte at hun var gravid på scenen, og selvfølgelig da Kanye West (39) holdt sin lille tale om at Taylor Swift (26) ikke fortjente prisen sin - noe som fremdeles er et superhett tema den dag i dag.

Men det vi også har fått fra disse prisutdelingene, er en rekk rød løper-øyeblikk - både gode og dårlige. Her kan du se et utvalg av noen av de dårligste gjennom tidene! Fingrene våre var krysset for at 2016 kom til å bli VMA-året hvor absolutt alle stjernene glitret på den røde løperen, og selv om de fleste av kjendisene hadde lagt fra seg de hysteriske antrekksinnslagene hjemme, var det litt av hvert av kjoler på den røde løperen. Og noen overrasket oss veldig - på en positiv måte! Se noen av høydepunktene i videoen under, og alle antrekkene fra nattens MTV VMAs nederst i saken.

Si hva du vil om Kim Kardashian (35), men tobarnsmoren er i fyr og flammer når hun møter opp i New York natt til mandag. Følger du henne på Snapchat og Instagram, har du sikkert fått med deg at 35-åringen har jobbet hardt for å komme seg i form etter at hun fødte sønnen Saint i desember, og jammen har hun fått det til! I en look som kan beskrives som «rett ut av dusjen, men ser helt FAB ut», har Kim gjort seg fortjent til en plass på Vogues best kledd-liste, og også vår.

Antrekket er for mange kanskje litt i det dristigste laget, men hvorfor skal man ikke få lov til å vise seg fram hvis man har lyst til det? You go, Kim! Også Birtney Spears overrasket oss da hun møtte opp i et antrekk som IKKE var så dumt å se på. Svenske Tove Lo (28) og stjerneskuddet Tinashe (23) er også blant damene som glitret på den røde løperen i natt. Sjekk ut alle antrekkene i bildekarusellen under annonsen! 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer