Bli Ny Med Kk

Myk overgang

Elisabeth kom med et fantastisk smil og vakre øyne, og forlot oss med et fantastisk smil og vakre øyne. KK bidro med enda mykere stoffer, hår og makeup.

Myk overgang
(Ved Lise Austin. Hår: Alex Frisør v/Stine. Makeup: Karen Eriksen.)
PERSONLIGE DATA
Navn: Elisabeth Aurstad Riksen
Alder: 35
Bosted: Oslo
Sivil status: Gift, to barn på ett og tre år
Yrke: Tannlege
Høyde: 168 cm
Størrelse: 38
Interesser: Familie, venner, matlaging og tur i skog og mark

Etter to fødsler på to år føler Elisabeth som så mange småbarnsmødre at kroppen har forandret seg og at det blir liten tid til en selv. En annen ting som også endres, er klesbehovet. Det trengs praktiske og lettstelte plagg som kan skjule merker etter klissete småbarnsfingrer. Naturens gang har også formet magen, og Elisabeth klager over at den ikke er så flat som før. Vi synes derimot at den gir Elisabeth en fin, kvinnelig form. Bildene viser hvor flott hun er, og at hun kan være stolt av utseendet sitt.

På bildet i toppen har Elisabeth på seg skjørt som sitter godt rundt hoften og har vidde nede (kr 2400, Gant) til hoftekort jakke med fløyelsdetaljer (kr 700, Mexx) under en ermeløs topp med blonder (kr 650, Gant). Høye støvler (kr 1400, Bianco).

KLESTIPS
Ikke skjul fine former! Elisabeth har både smal midje og smale hofter, og bør velge skjørt og kjoler som faller mykt og har vidde nede. Bruker hun skjørt med lengde under kneet, er det pent med sko som har litt høyde. Hun bør velge bort ankelremmer, som gir visuelt kortere bein. Elisabeth er flott i grått, som er en stor farge i høst, men også brune nyanser og oliventoner kler henne, i tillegg til den vinterhvite skalaen. Vi har valgt flere strikkeplagg til Elisabeth. De faller mykt og understreker den superfeminine stilen på hår og makeup.

SMINKETIPS
Concealer ble lagt på de mørke partiene under øynene og ved neseroten. Makeupkrem og pudder i ett over hele ansiktet. Når man bruker makeupkrem, er det viktig å følge hudfargen, så husk at kremen fra i sommer ikke blir riktig utover høsten. Pass også godt på overgangene, så det ikke blir skille, jevn godt ut. Hun fikk hvit øyeskygge på lokket og highlighter under brynene, som er forsterket med øyebrynsskygge så de lager en jevn ramme over øyet. Brunt i globallinjen, kajal på våtkanten både oppe og nede. Brunsvart maskara på vippene, godt med rouge i kinnene og en brunrosa leppestift etter at leppene er tegnet opp med lipliner.

HÅRTIPS
Elisabeths hår er superlangt og flott. Med et så langt hår er det vanskelig å få det blankt
helt ut i tuppene. Det ble derfor stusset og gradert så det fikk litt mer fylde oppe. Manken fikk en nyanse mørkere farge enn det har naturlig, og krøllene er laget med krølltang. Det gir mykhet til ansiktet og får fram glansen i håret.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer