Cecilie Krogh:

Myke, naturlige bølger

Cecilie Krogh viser hvordan man kan få fine bølger over natta.

Myke, naturlige bølger
Publisert

Cecilie Krogh

Cecilie er KKs skjønnhetsekspert og en av landets fremste innen hår og makeup. Hun var tidligere kreativ leder i Jan Thomas Studio, nå driver hun sin egen salong Vest. Ute med bestselgerboken «Hår – fletter og styling».
Instagram: @somcecilie

Sov deg til vakkert hår

Jeg elsker det bølgete, litt tilfeldige håret, spesielt nå som vinterlua (forhåpentligvis) kan plasseres tilbake i skuffen. For å få tilbake gløden i håret kan vi også droppe varmeverktøy, og lage bølgene på naturlig vis – over natta! Her er en guide som viser hvordan du kan våkne om morgenen med hår som virkelig har våknet fra vinterdvalen.

Slik gjør du

Du trenger:

  • Nyvasket hår
  • Hårbørste
  • Saltvannsspray
  • Hårstrikk
1. Vask håret med sjampo og balsam som gir volum. Sjamponer gjerne håret to ganger for vaske vekk alle produktrester, og for å la virkestoffene få trenge godt inn i håret. Bruk balsamen i tuppene, og masser den forsiktig oppover.
1. Vask håret med sjampo og balsam som gir volum. Sjamponer gjerne håret to ganger for vaske vekk alle produktrester, og for å la virkestoffene få trenge godt inn i håret. Bruk balsamen i tuppene, og masser den forsiktig oppover. Vis mer
2. La håret lufttørke til det er cirka 80–90 % tørt. Gre gjennom, og spray i saltvannsspray som gir hold.
2. La håret lufttørke til det er cirka 80–90 % tørt. Gre gjennom, og spray i saltvannsspray som gir hold. Vis mer
3. Lag to fletter, én på hver side av skillen din, og start flettene helt i front. Hvor stramt du fletter, avgjør hvor markerte bølger du får.
3. Lag to fletter, én på hver side av skillen din, og start flettene helt i front. Hvor stramt du fletter, avgjør hvor markerte bølger du får. Vis mer
4. Flett deg ned til nakken på hver side. Når du starter i front, vil du få fine bølger hele veien, og ikke bare i lengdene.
4. Flett deg ned til nakken på hver side. Når du starter i front, vil du få fine bølger hele veien, og ikke bare i lengdene. Vis mer
5. For at bølgene skal bli jevnest mulig i hele håret, samler du de to flettene til én flette fra nakken og ut. Håret er alltid tynnere i tuppene, og om du fortsetter med to fletter hele veien, vil bølgene bli mindre og se mer rotete ut nederst. Fest med strikk.
5. For at bølgene skal bli jevnest mulig i hele håret, samler du de to flettene til én flette fra nakken og ut. Håret er alltid tynnere i tuppene, og om du fortsetter med to fletter hele veien, vil bølgene bli mindre og se mer rotete ut nederst. Fest med strikk. Vis mer
6. Tilbring en natt på puta, og om morgenen kan du ta ut hårstrikken, og gre fingrene gjennom håret. Avslutt stylingen med saltvannsspray om du ønsker en litt mer rocka look.
6. Tilbring en natt på puta, og om morgenen kan du ta ut hårstrikken, og gre fingrene gjennom håret. Avslutt stylingen med saltvannsspray om du ønsker en litt mer rocka look. Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer