Kjole Til Jul

Én kjole - 20 stylingmuligheter

Ingen grunn til kleskrise med disse tipsene!

ÉN KJOLE: En kjole har flere bruksmuligheter enn man tror. Tar du utgangspunktet i en enkel kjole, blir det lettere å style den om til en annen look. Finn de kreative stiltipsene i saken under. Foto: Produsentene
ÉN KJOLE: En kjole har flere bruksmuligheter enn man tror. Tar du utgangspunktet i en enkel kjole, blir det lettere å style den om til en annen look. Finn de kreative stiltipsene i saken under. Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Slutt å stresse!

Du trenger bare å investere i én fin kjole om du ikke har en fra før, og så må det en dose kreativitet til.

Vi hjelper deg litt på vei, med tips på hvordan du kan gjenbruke kjolen din. Og det ikke bare en gang, eller to, men hele 20 ganger!

Nedenfor får du tipsene du trenger: 

 

Velg en svart klassisk kjole. Det gjør det enklere når du skal kombinere med andre plagg og tilbehør.En ermeløs kjole har mange muligheter. Her kan du totalt forandre antrekket ved å kombinere kjolen med en klassisk hvit skjorte for å få en strammere look.  Ønsker du en litt mer utfordrende og detaljert stil, kan du bruke en svart blondetopp under.Ankelsko/støvletter gjør kjolen mer rocka og kul.Til et mørkt antrekk kan det være fint å tilsette litt gull og glitter. Det gir antrekket et ekstra løft og det blir litt mer partystemning over det hele. 

LES OGSÅ: Triks deg partyslank i en fei

En kort fuskepelsjakke vil gi antrekket et eksklusivt uttrykk og med den lyse fargen får du også et hint av høy glamfaktor.Kimonoen er et populært plagg som kan brukes til det meste, også kjolen.  Å bruke den over kjolen er en super enkel måte å forandre kjolens utseende på.Sko med detaljer kan være et smykke i seg selv og er nok til at et antrekk ser smashing ut. Et par åpne sandaler med frynser er en fest i, men også en perfekt match til begge jakkene.Smykker kan være en viktig del av helheten. Enkle og få smykker kan være det beste om antrekket består av mange elementer.  Neste gang du skal bort, prøv noe nytt. Hva med å pynte håret med smykker istedet, det kan være en ny og spennende måte og gjøre seg fin på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer