Norsk mote:

Nå åpner den norske moteprofilen sin første butikk

– Et stort steg å ta, forteller Celine Aagaard til KK.

ÅPNER BUTIKK: Moteprofil og designer Celine Aagaard står bak det norske klesmerket Envelope1976 som nå åpner sin første butikk her hjemme. FOTO: ALVIN SANTOS
ÅPNER BUTIKK: Moteprofil og designer Celine Aagaard står bak det norske klesmerket Envelope1976 som nå åpner sin første butikk her hjemme. FOTO: ALVIN SANTOS Vis mer
Publisert

Hun har hatt hele verden som sin arbeidsplass i en årrekke både som journalist, sjefredaktør og influenser. I 2018 satset Celine Aagaard (44) alt på drømmen hun har hatt lenge; å starte sitt eget klesmerke. Sammen med partner Pia Nordskaug ble Envelope1976 virkelighet.

Nå, tre år senere, åpner de sin første konseptbutikk i hjembyen Oslo.

– Nå skjer det

– Vi er en liten bedrift i vekst, og har selvsagt lekt med tanken om å en gang åpne egen konseptbutikk. Nå skjer det.

Celine beskriver merkets tidligere pop-up-konsepter som rullesteinene på Mølen: Det begynte i badebyen Drøbak i fjor sommer, og siden har det ballet på seg med ad-hoc pop-up-konsepter i merkets kombinerte kontorer og studio på Grünerløkka i Oslo.

– Det at korona fikk oss til å tenke ut nye konsepter da butikkene måtte stenge dørene gav oss en mulighet til å teste ut konseptene på en transparent måte. Og det tydeliggjøres nå med egen butikk.

Hvis alt går etter planen skal konseptbutikken åpne dørene 1. september i Bjørvika. Nærmere bestemt i hovedstadens nye hotspot, Oslobukta, som eiendomsselskapet Carucel, eid av Carl Erik Krefting med familie, forsøker å innføre som navn på området som utgjør Barcode, Munch Brygge, Bispevika og Sørenga.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer