Mote

Nå åpner denne motefavoritten sin andre butikk i Norge

Se hvor og når her.

MOTEFAVORITT: Den svenske high street-kjeden åpner sin andre butikk på norsk jord. FOTO: Instagram @andotherstories
MOTEFAVORITT: Den svenske high street-kjeden åpner sin andre butikk på norsk jord. FOTO: Instagram @andotherstories Vis mer
Publisert

da vi engang kunne reise var svenske & Other Stories et fast stopp på ruten for nordmenn i København. Derfor var det mildt sagt god stemning da high street-butikken kom til Norge for første gang våren 2020 – etter vel mye og men.

For etter frem og tilbake åpnet endelig motefavoritten dørene på luksuskjøpesenteret Valkyrien på beste vestkant på Majorstuen i Oslo våren 2020. Kanskje ikke så rart da at deres andre butikk på norsk jord er øst i hovedstaden, nærmere bestemt i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka.

FAST STOPPESTED: For mange nordmenn i København var & Other Stories-butikken lenge et fast stoppested på shopping-tur. FOTO: & Other Stories.
FAST STOPPESTED: For mange nordmenn i København var & Other Stories-butikken lenge et fast stoppested på shopping-tur. FOTO: & Other Stories. Vis mer

Det er foreløpig lite informasjon om den nye butikken, bortsett fra adressen som vil være Thorvald Meyers gate 38. På samme adresse er allerede Cos og Weekday som i likhet med & Other Stories eies av H&M Group. Datoen for åpningen av butikken er ikke kjent, men vil være «i løpet av våren».

– Vi elsker den kreative og livlige atmosfæren i Oslo og føler oss allerede hjemme her. Vi ser frem til å åpne vår andre butikk og bli enda bedre kjent med våre inspirerende norske kunder, sier Karolina Gutke, administerende direktør for & Other Stories i en uttalelse.

& Other Stories ble lansert våren 2013, og har 74 butikker i 22 markeder verden over.

SHOPPING: & Other Stories satser friskt i Norge med sin andre butikk. FOTO: & Other Stories
SHOPPING: & Other Stories satser friskt i Norge med sin andre butikk. FOTO: & Other Stories Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer