Versace x Concepts

Nå blir den ikoniske kjolen til sko

Det er 20 år siden Jennifer Lopez ga oss et av tidenes råeste moteøyeblikk.

JENNIFER LOPEZ: I 2000 kom sangstjernen iført denne Versace-kjolen på Grammy-utdelingen. Nå blir den til sko! FOTO: Scanpix
JENNIFER LOPEZ: I 2000 kom sangstjernen iført denne Versace-kjolen på Grammy-utdelingen. Nå blir den til sko! FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I år ble artist og skuespiller Jennifer Lopez kåret til årets moteikon under CFDA Fashion Awards. Juryen begrunnet avgjørelsen sin med at Lopez ikke bare viser frem sin unike stil på den røde løperen, men også på scenen og til hverdags.

- Jennifer Lopez bruker klær på en måte som uttrykker både selvsikkerhet og styrke, sier Diane von Furstenberg, designer og styremedlem i CDFA.

I løpet av sin lange karriere har Lopez hatt flere legendariske moteøyeblikk - både på og av den røde løperen.

Men det vi kanskje husker best er da hun hadde på seg den grønne kreasjonen fra Versace under Grammy Awards i 2000. Dette antrekket snakkes det fremdeles om den dag i dag og har faktisk sin egen Wikipedia-side!

Nå blir den ikoniske kjolen til sko

Blir til sko

Det er snart 20 år siden Lopez hadde på seg den grønne kjolen med superdyp utringning på Grammy Awards, men likevel snakkes det fortsatt om kjolen.

Da er det kanskje ikke så rart at Versace ønsker å gi kreasjonen nytt liv. Sammen med Concepts har de nå laget en sko som er inspirert av kjolen. Dette gjør de i anledning plaggets 20 årsdag. Samtidig fyller Jennifer Lopez 50 år 24. juli, så det hele passet ganske så perfekt.

12. juli la Concepts ut et bilde på Instagram av Lopez iført Versace-kjolen fra 2000. De skrev ikke annet enn datoen 19. juli. Nå er designet på skoen sluppet og vi ser hvordan de har latt seg inspirere av den ikoniske kjolen. Likevel vet vi ikke helt om disse havner øverst på vår ønskeliste. Hva tenker du?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer