Henne

Nå blir hun pensjonist

Men hva skal hun finne på nå?

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Supermodell Naomi Campbell er klar for å gå over i pensjonistenes rekker. Men skal hun bytte ut designersko med hekletøy?

Et kvart århundre med mote

Siden hun ble oppdaget som 15-åring av en modellspeider for Ford Models, har hun vært et av verdens best betalte klesstativ. - Neste år er det 25 år siden jeg startet. Jeg ser ikke for meg meg selv gjøre moteshow overalt lenger, sier Naomi Campbell til Female First.

Store hendelser

Med sin lange fartstid i motebransjen har hun vært med på å skape mange, store moteøyeblikk. Her ser du hendelsene vi sent vil glemme. Her er de nye supermodellene som er på vei opp og fram.

Klar for barn

Til Hello!Magazine forteller hun også at hun har ett stort ønske for pensjonsalderen. - Jeg vil gjerne bli mor en dag, sier Naomi Campbell.

Gode formål

Men det er ikke sikkert at vi har sett det siste fra supermodellen. Hun mener at gode formål fremdeles vil kunne trekke henne ut fra pensjonisttilværelsen, og ut på catwalken igjen. Nå støtter hun veldedighetsshow, som Fashion for Relief og Sarah Browns White Ribbon Alliance.

Se bildene:

Nylig var hun på catwalken for å vise fram vårens store kles-landeplage.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer