Tone Damli

Nå blogger Tone Damli (26) igjen

- Jeg har et mål om å få til minst fire blogginnlegg i uka, sier popstjernen.

SKAL BLOGGE HOS ALLER MEDIA: - I dag ble min nye blogg lansert. Jeg er utrolig fornøyd med jobben som er gjort. Det føles fint å ha topptrimma bil når man først skal bli rallykjører, sier Tone Damli på bloggen sin. Foto: ToneDamli.com/Olav Stubberud
SKAL BLOGGE HOS ALLER MEDIA: - I dag ble min nye blogg lansert. Jeg er utrolig fornøyd med jobben som er gjort. Det føles fint å ha topptrimma bil når man først skal bli rallykjører, sier Tone Damli på bloggen sin. Foto: ToneDamli.com/Olav Stubberud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Siden popstjernen Tone Damli (26) ble mamma til lille Billie i april ifjor, har det skjedd en rekke endringer i «Idol»-dommerens hektiske liv. 

Hun verken trener eller fester like mye som før, og har dessuten flyttet til Los Angeles, der hun skal være i mammapermen.

Ikke minst satser hun nå stort på bloggen ToneDamli.com, som skal lanseres i Aller Media.

- I dag ble min nye blogg lansert. Jeg er utrolig fornøyd med jobben som er gjort. Det føles fint å ha topptrimma bil når man først skal bli rallykjører, sier Tone Damli på bloggen sin.

Sjekk Tones stilforvandling gjennom årene her!

Slik blir bloggen

På bloggen vil man få et innblikk i Damlis liv på og utenfor scenen, og hun kommer også til å skrive om kosthold, trening, mote og skjønnhet.

- Jeg har et mål om å få til minst fire blogginnlegg i uka, men akkurat nå er jeg så gira at jeg har lyst til å oppdatere bloggen hele tiden, sier Tone selv.

BLOGGER OM HVERDAGSLIVET MED LILLE BILLIE: Tone Damli skal skrive om løst og fast, samt trening, kosthold og mote. Foto: ToneDamli.com/Olav Stubberud
BLOGGER OM HVERDAGSLIVET MED LILLE BILLIE: Tone Damli skal skrive om løst og fast, samt trening, kosthold og mote. Foto: ToneDamli.com/Olav Stubberud Vis mer

Forlagsredaktør Ellen Arnstad i Aller Media er svært begeistret over å få Tone Damli med på laget:

- Tone er en av Norges største kjendiser og det knytter seg ekstrem interesse til hennes liv og livsstilsvalg. Derfor har også hennes blogg, når den har vært aktiv, vært svært populær. Vi gleder oss stort over å få Tone med på laget. Blogg er et satsingsområde for Aller, og dette inngår i vår strategi om å bli Norges ledende mediehus innen bloggsegmentet, sier Arnstad.

Damlis nye blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet.

GLEDER SEG: Tone Damli gleder seg til å begynne å blogge mye igjen! Foto: All Over Press/Bjørn Opsahl
GLEDER SEG: Tone Damli gleder seg til å begynne å blogge mye igjen! Foto: All Over Press/Bjørn Opsahl Vis mer

Blogger sammen med Camilla Pihl og Caroline Berg Eriksen

Det er Allers salgsselskap for blogg, AdLink Media, som har signert den populære artisten.

Damli vil dermed inngå i AdLinks stall av premiumbloggere sammen med kjente navn som Camilla Pihl, Caroline Berg Eriksen, Celine Aagaard, Trine Sandberg/Trines matblogg, Maria Skappel og Emilie «Voe» Nereng.

Avtalen strekker seg over flere år og selv om Damli tidligere har blogget i perioder, vil bloggen ToneDamli.com nå bli et prioritert satsingsområde.

- Vi informerte utvalgte annonsører i forrige uke, og responsen har vært utrolig positiv.

- Tone er en av Norges mest profilerte og populære kvinner og lever et interessant liv som vil gi masse godt blogginnhold for leserne. Våre kunder vil ha stor verdi av å jobbe tett med personen og merkevaren Tone Damli. Dette blir et spennende samarbeid for oss alle, sier daglig leder Tore Nesheim i Adlink Media.

Til info: AdLink og Pingbull er eid av Aller Media.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer