Tone Damli

Nå blogger Tone Damli (26) igjen

- Jeg har et mål om å få til minst fire blogginnlegg i uka, sier popstjernen.

SKAL BLOGGE HOS ALLER MEDIA: - I dag ble min nye blogg lansert. Jeg er utrolig fornøyd med jobben som er gjort. Det føles fint å ha topptrimma bil når man først skal bli rallykjører, sier Tone Damli på bloggen sin. Foto: ToneDamli.com/Olav Stubberud
SKAL BLOGGE HOS ALLER MEDIA: - I dag ble min nye blogg lansert. Jeg er utrolig fornøyd med jobben som er gjort. Det føles fint å ha topptrimma bil når man først skal bli rallykjører, sier Tone Damli på bloggen sin. Foto: ToneDamli.com/Olav Stubberud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

KK.NO: Siden popstjernen Tone Damli (26) ble mamma til lille Billie i april ifjor, har det skjedd en rekke endringer i «Idol»-dommerens hektiske liv. 

Hun verken trener eller fester like mye som før, og har dessuten flyttet til Los Angeles, der hun skal være i mammapermen.

Ikke minst satser hun nå stort på bloggen ToneDamli.com, som skal lanseres i Aller Media.

- I dag ble min nye blogg lansert. Jeg er utrolig fornøyd med jobben som er gjort. Det føles fint å ha topptrimma bil når man først skal bli rallykjører, sier Tone Damli på bloggen sin.

Sjekk Tones stilforvandling gjennom årene her!

Slik blir bloggen

På bloggen vil man få et innblikk i Damlis liv på og utenfor scenen, og hun kommer også til å skrive om kosthold, trening, mote og skjønnhet.

- Jeg har et mål om å få til minst fire blogginnlegg i uka, men akkurat nå er jeg så gira at jeg har lyst til å oppdatere bloggen hele tiden, sier Tone selv.

Forlagsredaktør Ellen Arnstad i Aller Media er svært begeistret over å få Tone Damli med på laget:

- Tone er en av Norges største kjendiser og det knytter seg ekstrem interesse til hennes liv og livsstilsvalg. Derfor har også hennes blogg, når den har vært aktiv, vært svært populær. Vi gleder oss stort over å få Tone med på laget. Blogg er et satsingsområde for Aller, og dette inngår i vår strategi om å bli Norges ledende mediehus innen bloggsegmentet, sier Arnstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer