Tone Damli

Nå er bestemortrusen «inn» igjen - dette synes Tone Damli om trenden

- Det eneste som er kjedelig er jo at gutter ikke synes det er så fint, sier popstjernen.

POPULÆRT: Undertøysspesialst Camilla Rizk Sørbø forteller at den såkalte «bestemortrusen» er tilbake i trendbildet. Foto: Shutterstock
POPULÆRT: Undertøysspesialst Camilla Rizk Sørbø forteller at den såkalte «bestemortrusen» er tilbake i trendbildet. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

At det av og til skyller en real trendbølge over landet er ikke en ukjent sak; plutselig er det et plagg alle bare ha. Slengbukser, Acne-skjerfet, Kenzo-genseren, magetopper... Listen over tidligere must-plagg er lang – og det samme gjelder i undertøysverdenen. Det er kanskje noe vi tenker litt mindre over, men også her er det trender som kommer og går. Blant annet har stringtrusen, som hadde sin storhetstid tidlig på 2000-tallet, for lengst blitt lagt på hyllen.

Nå er det nemlig de såkalte bestemortrusene som gjelder! Det forteller Camilla Rizk Sørbø, undertøysspesialist og PR-ansvarlig hos undertøysbutikken Bare Philosophy på Steen & Strøm, til KK.no,  i forbindelse med et presseevent om vårens undertøystrender, tidligere denne uken. 

Flere roper hurra for at disse trusene som er høye i livet har blitt populære igjen, for de holder inn det lille mageproblemet mange kvinner har.

– Denne trenden kom for omtrent to-tre år siden, da det ble mye fokus på 1940- og 1950-tallet. Retroinspirert, rett og slett. Flere roper hurra for at disse trusene som er høye i livet har blitt populære igjen, for de holder inn det lille mageproblemet mange kvinner har, sier Rizk Sørbø.

Undertøysspesialisten forteller også at highwaist-trenden tar av på badetøysmarkedet, og at bikinier med høyt liv forsvinner fra hyllene på et blunk.

Dette synes Tone Damli om trenden

Både «hvermannsen» og store Hollywood-stjerner har fått øynene opp for bestemortrusen, og vi har blant annet sett modell Rosie Huntington-Whiteley (28) fronte trenden. Også Beyoncé (34), Rihanna (27) og Katy Perry (31) har lagt sin elsk på highwaist-trusene. Det samme gjelder hele Norges Tone Damli (27), som var tilstede på presentasjonen av vårens undertøystrender. 

– Jeg synes det er nydelig, jeg. Det eneste som er kjedelig er jo at gutter ikke synes det er så fint. Men jeg personlig synes det er veldig flatterende – det kler jo kvinnekroppen kjempegodt. Det får frem det man har av former, sier den blide artisten til KK.no.

FAN AV TRENDEN: Tone Damli er én av dem som har lagt sin elsk på high waist-truser. Foto: Jan Petter Lynau / VG
FAN AV TRENDEN: Tone Damli er én av dem som har lagt sin elsk på high waist-truser. Foto: Jan Petter Lynau / VG Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer