Blake Lively

Nå er Blake Lively vakrere enn noen gang

Superstjernen feier de fleste andre av banen i lårkort catwalkkjole som L'Oreals nye ansikt utad.

FOR ET COMEBACK!: Tirsdag ble det klart et «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively er det nye ansiktet til kosmetikkprodusenten L'Oreal - og stjernen er dessuten straks i gang med en ny film.  Foto: French Select via Getty Images
FOR ET COMEBACK!: Tirsdag ble det klart et «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively er det nye ansiktet til kosmetikkprodusenten L'Oreal - og stjernen er dessuten straks i gang med en ny film. Foto: French Select via Getty Images Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
«Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (26) har tatt en liten pause fra rampelyset det siste året, etter at hun giftet seg med skuespillerkjekkasen Ryan Reynolds i september i fjor høst.Selv om hun har vært å se på den røde løperen i åletrange Gucci-skinnkjoler og glitrende pastellskjørt, har vi ikke hørt så mye fra henne. Nå er hun tilbake for fullt, som det nye ansiktet til kosmetikkprodusenten L'Oreal, som tidligere har hatt skjønnheter som Jennifer Lopez og Beyoncé i stallen sin. Det er Egerie-serien med sminke, farge og hårprodukter Blake skal fronte. Tirsdag fikk hun nok en gang blitzregnet til å hagle på den røde løperen i Paris, med sine gasellelange bein og sunne vakre utseende, da nyheten ble sluppet.

I lårkort mini

Skuespilleren var smellvakker i sin hvite minikjole med vippeskjørt, som gikk langt opp på låret, som er fra Olivier Rousteings Balmain-kolleksjon for neste vår- og sommer. Det ermeløse snittet viste fram stjernens veltrente armer, og gullbeltet og stoffets struktur ga henne en kul og elegant stil.At nudefargede pumps gir deg enda lengre bein, har Lively også selvsagt fått med seg - i sine lyse sko fra Christian Louboutin gikk hun rett til værs og tok pusten fra de fleste.Og på ringefingeren glitret megagifteringen fra Lorraine Schwartz, som er en rosa diamant på 12 karat med en prislapp på svimlende 2 millioner dollar.

Naturlig sminket

Ansiktet var naturlig sminket, med fokus på svarte og lange øyevipper. Leppene var malt i lyserosa, og neglene hadde fått en hvit manikyr.Og selv om stjernen ofte fletter håret sitt, lot hun det falle løst og naturlig fra en sideskill denne gangen, og det var en anelse mindre lyst enn vi har sett tidligere.På scenen på Shangri-La hotell, der annonseringen fant sted, var hun i strålende humør, og ga sin nye L'Oreal-sjef Cyril Chapuy et stort kyss på kinnet.

I ny og spennende film

Selv om vi kjenner henne best fra «Gossip Girls», har Lively spilt i en rekke filmer som «The Town» og Oliver Stones «Savages», som var hennes siste rolle.Nå skal hun erstatte Katherine Heigl i den nye filmen «Adaline», der hun skal spille en kvinne som slutter å eldes etter fylte 29 år.Hun skal blant annet spille mot Oscar-vinner Ellen Burstyn, og filmens regissør er Lee Toland Krieger.- Denne er en film jeg er utrolig begeistret for å være med i, og det beste er at den går fra begynnelsen av 1900-tallet til idag, sier hun til Vogue UK.- Moten er fantastisk, og min karakter får oppleve alle de ulike tidsepokene og fortelle historien gjennom moten, legger hun til.Se flere bilder av Blakes antrekk nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer