Stirrup:

Nå er denne 80-tallstrenden tilbake igjen

Glem leggings, nå er stirrupen her igjen.

STIRRUP: Nå er det utskjelte plagget tilbake igjen. FOTO: Instagram @giorgiatordini.
STIRRUP: Nå er det utskjelte plagget tilbake igjen. FOTO: Instagram @giorgiatordini. Vis mer
Publisert

Noen stor overraskelse er det kanskje ikke. For så godt som alle nostalgiske trendelementer virker nå å komme tilbake i motebildet; den lave jeansen, bøttehatten, crop-topen. Så hvorfor ikke også stirrupen, liksom.

Joda, 80-tallstrenden er her igjen. Enten du elsker å hate den eller omvendt. For litt sånn er det med stirrupen, stakkar.

Den har imidlertid et noe ufortjent dårlig rykte. Laget av praktiske årsaker enten for å imponere på hesteryggen, stå på ski eller bedrive tiårets kanskje mest populære treningsform aerobics ble stirrupen etterhvert også litt av en moteyndling.

Kanskje ikke så rart, for i tillegg til å være praktisk er plagget også komfortabelt, og det kan enkelt styles opp og ned etter anledning. Med andre ord er perfekt basisplagg som kan inngå i enhver garderobe. Selv for oss som var unge på 80-tallet, og allerede har vært igjennom trendens gullalder – minst én gang.

Tidligere denne måneden ble Victoria Beckham sett med trenden. Det samme gjelder motepersonligheter og influensere som Gilda Ambrosio og Blanca Miró.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer