Sice Girls

Nå er denne 90-talls sveisen tilbake!

Ville du gått med Spice Girls-frisyren?

Publisert
Sist oppdatert

Det var nok ikke bare jeg som var besatt av jentene i Spice Girls på 90-tallet. Baby Spice, Sporty Spice, Ginger Spice, Posh Spice og Scary Spice fikk jenter og gutter verden over til å danse og synge til låter som «Wannabe», «Stop» og «Spice Up Your Life».

Men det var ikke bare musikken de ble verdens største popikoner for. De hadde også stor innflytelse når det kom til motebildet, og var den store inspirasjonen på den tiden.

Blant annet ble signaturfrisyren til Emma Bunton en av favorittene på tampen av 90-tallet, og nå ser det ut til at frisyren med to dotter på toppen av hodet nok en gang gjør et comeback!

Ifølge Daily Mail er Hailey Baldwin, Khloé Kardashian og Ariana Grande bare noen av dem som ikke klarer å gi helt slipp på trendene fra 90-tallet.

LES OGSÅ: Nå skal halskjedet sitte stramt rundt halsen - igjen

90-tallet kommer stadig tilbake 

Så om du trodde 90-tallet var forbi, må du tro om igjen. Vi ser stadig at det kommer tilbake.

Både platåsko, chockers og magetoppen har for lengst satt sine spor i motebildet. 20 år etter at Emma Bunton stadig viste seg med to dotter på hodet, ser vi altså den søte frisyren spre seg på sosiale medier med nye vrier.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer