Hår:

Nå er denne klippen tilbake!

Utvilsomt inspirert av 90-tallet.

HÅR: Tilfeldige bølger er i vinden denne sesongen, og stylingmulighetene er mange. FOTO: Cecilie Krogh
HÅR: Tilfeldige bølger er i vinden denne sesongen, og stylingmulighetene er mange. FOTO: Cecilie Krogh Vis mer
Publisert

Selv om de fleste av oss elsker sol og sommer, skinner høstmoten gjerne sterkere. Det gjelder også håret, og det skal være gøy! En stor forandring trenger du derimot ikke, men kanskje noe nytt som gjør at det blir artig å style håret igjen – og som følger årstiden.

Å bruke noen ekstra minutter på styling er med andre ord ofte mer morsomt etter en liten hår-makeover. Det kan være så enkelt som en ny klipp, en annerledes skill, eller rett og slett noen freshe og fine hårspenner. Her er sesongens seks største hårtrender!

Varme toner

Skal vi følge trendbildet, trenger ikke håret lenger å være utelukkende kaldt, grått eller blått. Det er jeg veldig glad for, for de kalde tonene er ofte vanskelige å bære. Uansett om du har mørkt eller lyst hår, vil varme toner gi mykhet til ansiktet og en eksklusiv hårfarge.

Tips: Be frisøren din legge inn noen striper med en varmere tone for å gi håret flere nyanser og dimensjoner. Husk at et naturlig hår består av flere toner, og ved å blande kalde og varme farger får du et lekkert uttrykk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.