Nå er denne retro-frisyren trendy igjen

Kjendisene sverger til den!

MOTERIKTIG: Hailey Bieber strålte under årets Met-galla i mai. FOTO: NTB Scanpix
MOTERIKTIG: Hailey Bieber strålte under årets Met-galla i mai. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Enda en trendbølge skyller innover Hollywood, og denne gangen er det en frisyre som har blitt hentet frem fra glemselen.Hailey Bieber – tidligere Baldwin før hun giftet seg med artist Justin Bieber i fjor – er blant dem som var tidligst ute med å oppdage den (på ny); nemlig «flippen».Hun dukket opp med sveisen allerede i mai under årets Met-galla.

Flippen ble først populær på 60-tallet, og nå gjør den altså comeback.Mens noen av stjernene vipper håret utover, går andre for vipping innover – og begge deler ser like flott ut.Blant de berømte fjesene som har lagt sin elsk på frisyren er Kim Kardashian, Sophie Turner, Ashley Graham og Bella Hadid. Det samme gjelder «Hustlers»-stjernene (filmtips!) Jennifer Lopez, Cardi B og Keke Palmer.For ikke å glemme Kylie Jenner, Margot Robbie, Rihanna...Jepp, listen er lang!LES OGSÅ: Redaksjonen tipser: Her er våre beste hårtriks

Tør du prøve «zebra-striper»?

Flippen er langt ifra den eneste nostalgiske hårtrenden som sakte, men sikkert gjør comeback – også 90-tallets tykke striper er på vei tilbake i motebildet!Såkalte «zebra-striper» var en populær bestilling da de store stjernene besøkte frisøren for et par tiår siden. Britney Spears, Christina Aguilera, Cindy Crawford og Jessica Simpson var blant dem som gikk i bresjen for trenden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer