Moteuka

Nå er det bukser som gjelder

New York Fashion Week er igang.

Ikke et vondt ord om kjoler, men kjendisene tar seg unektelig bra ut i bukser også, f.v. Claire Danes, Liv Tyler og Heidi Klum Foto: All Over Press
Ikke et vondt ord om kjoler, men kjendisene tar seg unektelig bra ut i bukser også, f.v. Claire Danes, Liv Tyler og Heidi Klum Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Endelig er de her igjen.Vi snakker ikke om høststormene eller seriepremierene på TV, men derimot de fire store moteukene, New York, London, Milano og Paris.LES OGSÅ: Hun er Norges best kledte kvinne.Først ut i rekken er New York, og allerede på fashion weeks første dag flokket kjendisene seg foran kameralinsene for å vise at de henger med i motesvingene.

Androgynt

Skal vi spotte en trend blant de moteinteresserte celebritetene, må de være den litt androgryne, herreinspirerte stilen. Både Heidi Klum og Liv Tyler har strålt seg i blitzregnet ikledd buksedrakter. Claire Danes dukket opp på Chanels butikkåpning i dressjakke og jeans, og supermodell Iman valgte seg en sort jumpsuit da hun besøkte moteuken.Les mer her om hvordan du kan la deg inspirere av androgyne stilen uten å se ut som en mann.Se kjendisenes buksevalg her:

Si din mening

Men selvagt er hverken ladyen eller the girly-girl død og begravet. Da KK.no kåret de fineste antrekkene på catwalken under Oslo Fashion Week, var det ikke en eneste bukse i sikte. Alle våre favoritter var kjoler.Det er også nok av fine og mindre fine skjørt og kjoler å spotte på kjendisene under moteuken.Og du kan si din mening om antrekkene! På KK.nos motetjeneste Trendtoppen legger vi ut kjendisbilder fra alle de store moteukene fremover, så følg med.Se motefiffens kjolevalg her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer