Skjønnhet

Nå er det denne sminketrenden som gjelder

– Det er festsminke, men den er bekmørk.

TRENDER: Intens øyensminke er trendy nå, og Julia Fox får noe av æren. FOTO: NTB
TRENDER: Intens øyensminke er trendy nå, og Julia Fox får noe av æren. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

De færreste av oss har sminket seg noe særlig de siste par årene. Joda, det har kanskje vært foundation og litt maskara før Teams-møtet, men det aller mest heftige har ligget brakk under pandemien for de aller fleste. Slik som så mye annet. Men hvordan står det til nå som ting er relativt tilbake til normalen?

På motefronten er det farger som gjelder. Det er det for så vidt også på skjønnhetsfronten, men denne trenden er unntaket som bekrefter regelen.

«Spiss kajalen», skriver W Magazine som spør om ikke både Chanel og Julia Fox begge er inspirert at Batman når de nå setter trenden for over-the-top øyesminke.

For i mylderet av farger har en ganske mørk trend nå gjort seg gjeldende. Intens, sort øyesminke er nå så godt som overalt.

Julia Fox får mye av æren for å ha skapt hypen. Blitsen haglet da hun sammen med Kanye West entret Kenzo-visningen i Paris. I matchende antrekk fra Schiaparelli var det likevel makeupen hennes alle snakket om. Neste dag var det en ny Schiaparelli-look, med samme øyensminke – signert Pat McGrath studios med touchups av Kanye West.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer