Trendalarm:

Nå er det disse skoene som gjelder

Tar helt av på Instagram!

TRENDY: Disse skoene fra Bottega Veneta tar helt av på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / @_tinamaria
TRENDY: Disse skoene fra Bottega Veneta tar helt av på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram / @_tinamaria Vis mer
Publisert

Det er definitivt sesong for varme, gode sko. Og som alltid er det noen typer sko som blir ekstra populære. Nettopp fordi moteprofiler fra hele verden velger akkurat samme type og deler det med tusenvis av følgere på Instagram.

Det er akkurat det som har skjedd nå. Etter at Daniel Lee ble kreativ direktør i Bottega Veneta, har interessen rundt merket blomstret. Det har til og med oppstått en egen Instagram ved navn «new bottega», som viser frem designet til Lee for merket.

Han har hatt spesielt stor suksess med vesker og sko. Deriblant et par hæler med netting og en såkalt «pouch clutch». Nå er det et nytt skopar som har fått ekstra oppmerksomhet.

Tatt av på Instagram

Flere moteprofiler, både i inn- og utland, har forelsket seg i de nye vinterskoene til merket. Men skal du ha et par av disse må du ut med over 8000 kroner. På Ssense.com ligger de ute til 8683 kroner.

Heldigvis har vi funnet noen budsjettvennlige alternativer til de kule skoene! Se hvordan moteprofilene har tatt dem i bruk under, og avslutt med å se på de budsjettvennlige variantene! Kanskje har du funnet årets vintersko?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer