Bli ny:

- Nå er det min tur!

Hilde har brukt mye tid på å kjøre til treninger og kamper, hvor hun har stått på sidelinjen og heiet. Nå er det hun som er i fokus.

BLI NY: Hilde ble ny med Allers. FOTO: Yvonne Wilhelmsen
BLI NY: Hilde ble ny med Allers. FOTO: Yvonne Wilhelmsen Vis mer
Publisert

- Jeg har brukt mye tid på å kjøre til treninger og kamper, der jeg har stått på sidelinjen og heiet, samt alt annet som hører med når man har barn som driver med idrett. Det har vært mye gøy og en selvfølge for meg som mamma. Nå er barna store, og jeg kan bruke mer tid på meg selv. Det å komme til Oslo og bli ny med Allers er en av de tingene jeg har hatt lyst til lenge, forteller Hilde Mona Eide Hammerås.

Se forandringen nederst i saken!

Hilde har også begynt å trene mer, og er klar for å finne en ny utgave av seg selv.

- Jeg trenger inspirasjon for å finne en ny stil og få tips om hva som kler meg. Jeg har for eksempel nesten alltid hatt kort hår, men alltid med luggen ned i ansiktet. Jeg visste ikke at jeg kledde å ha det bakover, og ville aldri kommet på å ha det slik selv!

HILDE:

  • ALDER: 49 år
  • BOSTED: Korsvegen
  • FAMILIE: Gift, 2 barn
  • HØYDE: 168 cm
  • STØRRELSE: 44
  • FAVORITTPLAGG: Nei
  • NEI-PLAGG: Slitne joggebuker
  • SISTE KJØP: Bukse

Hilde er mye ute i naturen, og er svært glad i å trene i utendørs. Derfor har hun også en fin og frisk ansiktsfarge.

- Jeg blir lett brun, og så jukser jeg litt med solarium innimellom. Det gjør at jeg ikke trenger å bruke så mye sminke, så stort sett bruker jeg bare maskara og leppestift. Nå har jeg derimot lyst til å begynne å pynte meg mer, jeg ønsker bare å få vite hvordan!

LES OGSÅ: Lene (49) fikk en helt ny look - se hvor fantastisk hun ble!

Klærne:

Hilde tåler å bli mye tøffere i stilen, også når det gjelder farger. Hun er en sporty type som fint kan bruke hettegensere eller T-skjorter til klassiske jakker, og sneakers til kjoler og skjørt. Hun kler godt skjorter, og da aller best de som er innsvinget, noe som er fint til jeans. Hun bør ikke ha for store og vide klær. Når det gjelder farger, kler Hilde kalde, klare toner best.

Håret:

Hilde hadde en fin hårfarge. Vi valgte å beholde den naturlige fargen i bunn og la inn noen striper i en kaldere tone. Klippen var i utgangspunktet ganske kort, og vi ønsket ikke å gjøre henne så mye kortere. Vi klippet bare litt ved ørene og nakken, og sørget for at frisyren ble noe enklere å style.

Sminken:

Hilde har fin hud med lite ujevnheter. Stylisten la aller først en primer, som gir en jevn og fin tone før base og rouge. Vi nappet brynene en anelse og la på litt brynsfarge. Deretter bronse, plomme og lys krem på øyelokket og brunsvart kajal langs vippekant oppe og nede. Til fest kan hun legge en lysere tone på hele lokket, med tydelig kajal, og litt dypere tone ytterst i globalen. Fin, lys plommefarge på kinn og lepper er perfekt til Hilde.

LES OGSÅ: - Jeg trenger nødhjelp!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer