Mardou&dean

Nå er det sexy og sporty som gjelder

OFW: Designsuksessen Mardou&Dean satte stemningen for sommeren 2014.

Nå er det sexy og sporty som gjelder
Publisert
Sist oppdatert

I lyse omgivelser, fuglekvitter og mektige skulpturer viste Mardou&Dean sin sporty og sexy vår - og sommerkolleksjon for 2014.

Mardou&Dean utvikler seg ytterligere for sesongen vår-og sommer 2014. Fra å være en ren jeans-leverandør serverer de nå en fullverdig kolleksjon som strekker seg fra enkle baseplagg som jeans og t-skjorter til skinnjakker, dresser, selskapskjoler samt showpieces lage spesielt for visningen.

Hva var inspirasjonen bak kolleksjonen?

- Barndomsminner og den generelle estetikken til  tradisjonelle sportsklær. Vi har latt oss inspirere av fektejakker og tenniskjoler og har blant annet laget en veske til jenter basert på bærenettet til ballspillet boulet, sier Patrik Rosenfors, en av de to designerne bak den norske suksessmerket Mardou&Dean.

Nå er det sexy og sporty som gjelder

FREKT & SPORTY: Rette linjer, freshe farger og sexy snitt gjorde gårsdagens visning til en spennende affære. Foto: Thea Roll Rakeng

Hvordan jobber dere rett før et show?

- Vi jobber 24/7 og gjør produskjonen av visningen selv, sa det er ganske intenst til tider.. Men veldig gøy!

Hva slags look ønsket dere å gi modellene?

- For denne visningen ønsker vi en sterk, men avslappet look. Surfers paradise i en mørk og rocka versjon - vått hår med litt mørkere øyne og sort neglelakk til gutta!

Mardou&Dean har tidligere fokusert på jeans, skinnjakker og enkle plagg. SS14 bestod av modigere design med utradisjonelle snitt og linjer.

Nå er det sexy og sporty som gjelder

BLACK, JEANS & WHITE: Mardou&Deans jeansplagg snek seg inn i ulike former med nye detaljer som markerte lommer. Foto: Thea Roll Rakeng

Er kommersielt design oppskriften på suksess?

- Selvom om noen plagg skal være anvendelig i en travel hverdag, så er det viktig å være litt sær. Det å ha en base med enklere plagg (som vi har hatt i tidligere kolleksjoner) vil kunne gi en større frihet til å jobbe mer fritt og parallellt. Det kommer ann på hva man legger i suksess, men en god balanse mellom basis og showpieces er hva som føles riktig for oss, avslutter Patrik.

Nå er det sexy og sporty som gjelder

PIKÈ: Ingrid Bredholdt, makkeren til Patrik Rosenfors bak Mardou&Dean, har redesignet pikè-skjorten som hun ellers omtaler som et mindre pent plagg. Foto: Thea Roll Rakeng

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer