Raf Simons

Nå er det slutt for dette populære motemerket

Kroken på døra etter 27 år.

RAF SIMONS: Etter nesten tre tiår er det slutt for Raf Simons motemerke. FOTO: NTB.
RAF SIMONS: Etter nesten tre tiår er det slutt for Raf Simons motemerke. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er noe litt nostalgisk over det. For etter hele 27 år er det nå slutt for Raf Simons sitt selvtitulerte motemerke.

Kolleksjonen han nylig viste for neste års vår og sommer er hans siste, proklamerte den belgiske designeren selv på Instagram.

Han beskriver de 27 årene som «ekstraordinære», og skriver følgende:

«Jeg mangler ord for å uttrykke hvor stolt jeg er over alt vi har oppnådd. Jeg er takknemlig for den utrolige støtten fra teamet mitt, fra mine samarbeidspartnere, fra pressen og innkjøpere, fra mine venner og familie og fra våre hengivne fans og lojale følgere. Tusen takk alle sammen, for at dere trodde på vår visjon – og for at dere trodde på meg».

I den anledning har 54-åringen like så greit tømt merkets Instagram-konto slik at bare det ene innlegget står igjen. Forøvrig følger merkets Instagram-konto én eneste en, mens 1,1 millioner mennesker følger det.

Simons viste det som altså skulle vise seg å være hans siste kolleksjon i London nylig. Visningen var i utgangspunktet ment å avholdes under moteuken i London, men ble utsatt etter Dronning Elizabeths død.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer