Sex and the City

Nå er hun tilbake – mot alle odds

- En gamechanger, mener KK-redaktør.

SEX AND THE CITY: Samantha Jones er tilbake i oppfølgeren. Tro det eller ei! FOTO: Skjermdump.
SEX AND THE CITY: Samantha Jones er tilbake i oppfølgeren. Tro det eller ei! FOTO: Skjermdump. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Så blir altså gjengen samlet en siste gang. Og det mot alle odds. For det var nesten så vi ikke trodde våre egne øyne da nyheten om at joda, Kim Cattrall returnerer i rollen som Samantha Jones.

Vi snakker selvsagt om And Just Like That... oppfølgeren til Sex og singelliv som rullet over tv-skjermene på 1990- og 2000-tallet.

Det var visstnok helt utelukket på et tidspunkt. Eller var det egentlig det?

Den offisielle versjonen var i alle fall at det var isfront mellom Kim Cattrall og hovedrolleinnehaver Sarah Jessica Parker som spiller Carrie Bradshaw i tv-serien.

Men så kommer altså kontrabeskjeden.

Det er riktignok for «one night only». For ifølge Variety vil Cattrall dukke opp i én eneste scene i finaleepisoden av sesong 2.

– For meg var det aldri Sex and the City uten Samantha, så det at hun er tilbake er virkelig en gamechanger for serien, sier KK-redaktør Ingeborg Heldal.

– Samtidig føles det som det nå kan bli en mer verdig avslutning. Ringen er mer sluttet med henne tilbake i firkløveret.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer