Kate Middleton:

Nå er jeansen «alle» vil ha tilbake

Kate Middletons high street-jeans er tilbake i butikkhyllene, men skal du sikre deg de bør du være rask.

TILBAKE: Jeansene Kate Middleton har på her ble utsolgt i sommer. Nå er de tilbake i butikkhyllene. FOTO: NTB
TILBAKE: Jeansene Kate Middleton har på her ble utsolgt i sommer. Nå er de tilbake i butikkhyllene. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Det er en jungel av klær der ute. Likevel flyr enkelte plagg raskere ut av butikkhyllene enn andre. Kanskje spesielt når Kate Middleton-effekten setter inn.

For når hertuginne Kate har på seg noe fra kjedebutikkene kan du være sikker på at det blir utsolgt rimelig raskt. Det var akkurat det som skjedde da hun hadde på seg et par jeans fra high street-favoritt & Other Stories nå i sommer.

Ikke bare én, men to ganger hadde hun på seg jeansene fra den svenske kjedebutikken, nærmere bestemt et par cropped, high-waist jeans i en lys denimvask. Første gang da hun fikk koronavaksinen i mai og igjen da hun besøkte naturhistorisk museum i London i juni. Jeansen ble mer eller mindre revet vekk fra hyllene, men nå er de altså tilbake.

Jeansen, fra det som er et av hertuginne Kates faste high street-merker, kommer i både Acid Blue, som er fargen hun bar, og i Mid Blue, og har en prislapp på 690 kroner.

– Et moteikon

Kate Middleton har fått mye ros for nettopp å blande dyr og billig mote.

– Hertuginne Kate ble er moteikon fra den dagen hun forlovet seg med prins William. Så snart hun har på seg et plagg, blir det revet ut av butikkene. Ja, nettbutikker har brutt sammen fordi pågangen har vært så stor, sier kongereporter i Se & Hør Caroline Vagle.

FAVORITT: Ved to anledninger har Kate Middleton brukt disse jeansene fra & Other Stories. Her i juni i år. FOTO: NTB
FAVORITT: Ved to anledninger har Kate Middleton brukt disse jeansene fra & Other Stories. Her i juni i år. FOTO: NTB Vis mer

Hun roser Kate, som hun mener er et forbilde når det kommer til bærekraft.

– Kate har hele veien på mesterlig vis blandet billig og dyr mote, og viser på den måten vei for at vi andre kan kle oss «kongelig» til tross for at lommeboka ikke er like stor. Hun er heller ikke redd for gjenbruk, noe som skulle bare mangle. I disse dager når miljøutfordringene er store, er det særs viktig at kvinner som Kate står fram som et godt forbilde. Mote er gøy, men vi må tenke bærekraftig!

POPULÆR: Nå er jeansen Kate Middleton bar tilbake i butikkhyllene. FOTO: PRODUSENTEN
POPULÆR: Nå er jeansen Kate Middleton bar tilbake i butikkhyllene. FOTO: PRODUSENTEN Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer