Ny trend?

Nå er jeanstrusa her!

Vi er usikre på om dette plagget kommer til å slå an ...

JANTIES: Det er navnet på dette plagget som er en kombinasjon av jeans og truse. Foto: Y/Project
JANTIES: Det er navnet på dette plagget som er en kombinasjon av jeans og truse. Foto: Y/Project Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har vært vitner til mange - hva skal man kalle det - spennende trender opp gjennom tida. Men nå har nok det hele toppa seg.

Jeanstrusen er her!

Vel, man kanskje ikke kalle dette for en trend, men plagget går virkelig rundt i sosiale medier. Det er merket Y/Project som står bak denimplagget som har fått navnet «janties», altså en kombinasjon av «jeans» og «panties» (truser).

«Janties» var en del av deres kolleksjon for våren 2019, og ifølge Refinery29 skal søkeplattformen Lyst har utnevnt plagget som en hot festival-trend i år.

DESIGN AV Y/PROJECT: Kommer du til å skaffe deg jeanstrusen til nesten 3000 kroner? Foto: Y/Project
DESIGN AV Y/PROJECT: Kommer du til å skaffe deg jeanstrusen til nesten 3000 kroner? Foto: Y/Project Vis mer

Evening Standard melder at søk etter jeanstruser har økt med 2250 prosent. Kanskje ikke så rart siden plagget er ganske så iøynefallende.

Men det som satt kronen på dette spesielle verket, er prislappen. Skal du sikre deg et par «janties» må du nemlig ut med 315 amerikanske dollar. Altså 2680 norske kroner.

TRUSE + JEANS: = Janties. Foto: Y/Project
TRUSE + JEANS: = Janties. Foto: Y/Project Vis mer

Kendall Jenner overrasket

Når vi tenker over det, så er det kanskje ikke fullt så overraskende at jeanstrusen er her. Vi har tross alt sett modell og realitystjerne Kendall Jenner (23) iført et plagg som er ganske likt og hvert fall like oppsiktsvekkende.

Dette plagget ble i sosiale medier kalt en usynlig bukse. Det er fordi det henger stoffbiter fra shortsen og ned til anklene. Det er også fremdeles stoff rundt anklene også, noe som gjør at det ser ut som noen har klipt ut jeansdelene foran og bak.

Nettsteder som WhoWhatWear, Yahoo! Style, Huffington Post og Glamour har alle omtalt denne shorts/buksen til modellen. Huffington Post skriver blant annet «kjendiser kan som oftest gjøre hva de vil når det kommer til antrekk, men ikke denne gangen, Kendall Jenner. Ikke denne gangen». Nettstedet bruker også ordet absurd for å beskrive plagget - noe vi så absolutt kan si oss enig i.

NY VARIANT: Dette plagget har vi ikke sett før, Kendall. Foto: Scanpix
NY VARIANT: Dette plagget har vi ikke sett før, Kendall. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer