Vesker

Nå er nettbutikken her

Veskene fra det norske merket Moo er endelig tilgjengelig på nett.

Nå er nettbutikken her
Publisert
Sist oppdatert
Eventyret startet i 2004, da designer Karianne Sæther startet Moo. Målet var å lage praktiske vesker som var fine å se på, heter det i en pressemelding.

Sist uke åpnet Moo en nettbutikk, slik at også du som ikke bor nær et av de flere enn 90 utsalgsstedene i Norge, har mulighet til å sikre deg skinnvarene.

Vesker og tilbehør

I tillegg til store og små vesker til både menn og kvinner, finner du laptop- og iPad-vesker, belter og toalettvesker – alt i skinn.

Karianne Sæther elsker skinn.

– Utseendet, følelsen, lukten. Jeg synes det er et vakkert materiale, skriver hun på nettsidene sine (ekstern lenke).

Du finner nettbutikken på shop.moolight.com (ekstern lenke).

«Skitfula taskor»

Sæther klarte ikke å finne en laptopveske hun likte, og bestemte seg for å lage en selv. Én ble til flere, og til slutt hadde hun de første prøvemodellene til sin første kolleksjon.

Så kom mailen fra moteredaktøren i svenske Elle. Hun kalte veskene «skitfula taskor», og da ble designerspiren bare enda mer motivert til å gjennomføre drømmen sin.

Åtte år seinere har selskapet blitt en stor suksess, men mailen henger fortsatt på veggen – som en påminnelse om å alltid jakte på drømmene sine og gjøre det man brenner for, skriver Sæther i pressemeldingen.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer