Vår/sommer 2013

Nå er «Poppy»-kolleksjonen i butikk

It-jenta Poppy Delevingne fronter Vero Modas nye vårkolleksjon for 2013.

NY KAMPANJEMODELL: Den britiske it-jenta, skuespillerinnen og modellen Poppy Delevingne er Vero Modas nye kampanjemodell, og tar over etter Alexa Chung.  Foto: Vero Moda
NY KAMPANJEMODELL: Den britiske it-jenta, skuespillerinnen og modellen Poppy Delevingne er Vero Modas nye kampanjemodell, og tar over etter Alexa Chung. Foto: Vero Moda Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
I oktober ble det kjent at den britiske it-jenta, skuespillerinnen og modellen Poppy Delevingne (26) blir klesmerket Vero Modas nye frontperson.

Hun tar dermed over stafettpinnen fra en av verdens kanskje mest kjente «it-jenter», nemlig moteikon Alexa Chung.


I butikkene fra januar

Poppy, som tidligere har jobbet som modell for blant andre Louis Vuitton og Alberta Ferretti, blir det danske merkets ansikt utad i hele 2013. Og allerede nå pryder hun en rekke av kampanjebildene og reklamene for Vero Modas nye pre-spring kolleksjon.

- Poppy tilfører en letthet og kvinnelighet til bildene og kolleksjonene våre, samtidig som hun oppbevarer den kule faktoren bak kolleksjonene, sier Katja Hundrup, som er Vero Modas PR- manager.

Stilene og plaggene på bildene er i ferd med å komme inn i butikkene nå. Og ifølge Lene Idsø i Bestseller, kommer resten av plaggene for salg i februar og mars.

Se flere av plaggene fra kolleksjonen nedenfor:


Poppys favoritter

Poppy, som også er storesøster til supermodell Cara Delevingne, har plukket ut flere favoritter fra sesongens nye kolleksjon.

Og i et videointervju (se hele lenger ned) forteller hun hvilke plagg hun skal sikre seg for våren.

- Jeg er veldig spontan sånn klesmessig, og har ingen metode jeg kler meg etter. Jeg står opp om morgenen og bestemmer meg for hva jeg skal ha på meg der og da, sier hun, og viser frem et par blomstermønstrede jeans som en av sine favoritter:

- Jeg gleder meg til å presse rumpa inn i disse lekre buksene. Jeg elsker blomstermotivet og den elektriske blåfargen. Og denne stripete skjorten er helt fantastisk.


Striper - aller helst i svart og hvitt, er en av sesongens virkelig store nøkkeltrender, og store designere som Marc Jacobs, Michael Kors og Balmain var blant dem som viste stripemønsteret på catwalken.

- Stripe-trenden er veldig hot akkurat nå, og vi er superstolte over antrekket Poppy har på seg. Det er en edgy måte å bruke stripene på, og Poppy gjør det liksom lov å mikse alt sammen, sier Lene Idsø i Bestseller til KK.no.

Se videointervju med Poppy nedenfor:


LES OGSÅ: Slik styler du vårens trendplagg

STRIPER ER HOT: Denne sesongen er svarte og hvite striper noe av det hotteste du kan kle deg i. Både skjorten (179,95 kr) og buksen (399,95 kr) er i butikkene nå.  Foto: Vero Moda
STRIPER ER HOT: Denne sesongen er svarte og hvite striper noe av det hotteste du kan kle deg i. Både skjorten (179,95 kr) og buksen (399,95 kr) er i butikkene nå. Foto: Vero Moda Vis mer
IT-JENTE: Poppy er et kjent ansikt i Storbritannia, og er faktisk god venn med tidligere Vero Moda-modell Alexa Chung.  Foto: Vero Moda
IT-JENTE: Poppy er et kjent ansikt i Storbritannia, og er faktisk god venn med tidligere Vero Moda-modell Alexa Chung. Foto: Vero Moda Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer