Skjørt

Nå er skjørt over bukse tilbake!

«Harry Potter»-stjerne Emma Watson er blant dem som har kastet seg på 90-tallstrenden.

SKJØRT OG KJOLE OVER BUKSE: Både motebloggere og Hollywood-kjendiser har kastet seg på trenden. Foto: All Over Press
SKJØRT OG KJOLE OVER BUKSE: Både motebloggere og Hollywood-kjendiser har kastet seg på trenden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du husker garantert plagget som var både skjørt og bukse i ett fra 90-tallet. Nå har trenden nok en gang dukket opp igjen.

Både Hollywood-kjendiser og motebloggere har kastet seg på trenden, men uttrykket er ganske ulikt det vi har sett tidligere.

LES OGSÅ: Droppet kjolen på prisutdeling

EMMA WATSON: Til venstre fra filmpremieren av «The Perks of Being a Wallflower» i 2012 og til høyre under Golden Glode Awards i 2014. Foto: All Over Press
EMMA WATSON: Til venstre fra filmpremieren av «The Perks of Being a Wallflower» i 2012 og til høyre under Golden Glode Awards i 2014. Foto: All Over Press Vis mer

På rød løper

En av stjernene som virkelig gjør sitt for at denne trenden skal få et oppsving, er skuespillerinnen Emma Watson.

På filmpremieren av «The Perks of Being a Wallflower» i 2012 hadde hun en dressbukse under «den lille sorte», og under årets Golden Glode-utdeling hadde hun valgt en fotsid kjole som var åpen bak med en smal bukse under.

Den røde kjolen var signert Dior, og fikk både ros og slakt av moteekspertene.

LES OGSÅ: Blir dette årets Oscar-kjoler?

GATEMOTE: Disse streetstyle-damene har våget seg på trenden. De har gått for et røffere uttrykk med jeans og skinnbukse for å gjøre trenden mer hverdagslig. Foto: All Over Press
GATEMOTE: Disse streetstyle-damene har våget seg på trenden. De har gått for et røffere uttrykk med jeans og skinnbukse for å gjøre trenden mer hverdagslig. Foto: All Over Press Vis mer

Streetstyle

Også motebloggere og modeller har blitt observet ikledd både skjørt og bukse, noe som har fått streetstyle-fotografene til å knipse vilt.

De stilbeviste damene har brukt både jeans og skinnbukser under skjørtene, og uttrykket er veldig annerledes enn vi husker det fra 90-tallet.

LES OGSÅ: Stjel vinterstilen til Diane Kruger

Usikker på om trenden vil slå anVille du gått kledd i denne "trenden" ?
KKs stylist og motejournalist - Nadine Monroe, har selv vært stor fan av trenden, men er usikker på om den kommer til å slå an igjen:

- Jeg tror ikke vi vil se mye av det her hjemme. Men som med alle litt ekstreme trender, så vil det alltid være noen få fashionistaer som henger seg på.

- Og hvorfor ikke prøve, alt avhenger av hvordan du styler det. En skinny bukse med et langt skjørt med høy split eller et kort skjørt over synes jeg kan være kult, det må bare ikke bli for crazy, tipser hun.

- Jeg var stor fan av denne trenden, og husker godt at jeg kjøpte en rødrutete og en svart bukse med skjørt i London, i en veldig spesiell butikk i Oxford Street. Elsket buksene i lang, lang tid, sier Monroe.
Nei, definitivt ikke
 
(58%)
Nja, vet ikke
 
(23%)
Ja, hvorfor ikke?
 
(19%)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer