Jeans

Nå er skrekkmoten tilbake

Noen trender er mer utagerende enn andre.

Pierre Balmain har revet opp og dyppet olabuksene sine i syrebad denne vinteren, og kombinerer dem med rocka jakker i uniformstil. Foto: All Over PressAll Over Press
Pierre Balmain har revet opp og dyppet olabuksene sine i syrebad denne vinteren, og kombinerer dem med rocka jakker i uniformstil. Foto: All Over PressAll Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Noen trender er mer utagerende enn andre. Vinterens hullete, fillete og opprevne jeans og strømpebukser er eksempler på dette. Alt du trenger å gjøre for å bli trendy i vinter er å gå til angrep på klærne dine med saks og manchete.Se hvordan du får looken på bildene nederst i artikkelen.
 • Les også: Sexy rock'n roll
 • Grungen er tilbake

  På nittitallet var denne stilen helt riktig. Inspirert av rockeband som Pearl Jam, Nirvana og Alice in Chains skulle man rive opp bukser, flanellskjorter og t-skjorter.Nå har designere som Pierre Balmain tatt stilen tilbake på catwalken. Han dypper sågar sine slitte olabukser i syrebad, for å gi dem en steinvasket 80-tallstouch.

  Hullete strømper også hot

  Designeren Alexander Wang har på sin side falt helt for hullete strømpebukser, en stil stjerner som The O.C.-skuespilleren Mischa Barton og tv-stjernene og stilikonene Olson-tvillingene har adopert.

  Slik får du stilen

  Men du trenger ikke kjøpe fillene fra designerne for dyre dommer . I kjedebutikker som Bik Bok og engelske Topshop får man tak i svarte olabukser som er helt tro mot stilen til en rimelig penge.Gina Tricot har en egen lys variant, mens Acne kjører på med sin versjon i mørkeblå denim.Skulle det bli for kaldt, bruker du bare noen tjukke strømper under.

  Gjør det selv

  Men hvorfor bruke penger på noe man helt utmerket kan fikse selv.Finn fram alle de gamle buksene og strømpene dine og fyr løs med saks eller kniv eller noe annet du måtte finne for hånden. Men skal du først ødelegge strømpebuksene dine, sørg i hvert fall for at de ikke er i svindyr silke. Det ville nesten blitt litt for dumt.

  La deg inspirere av den trashy trenden her:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer