Luksusmote

Nå er verdens kanskje mest kjente luksusmotehus åpnet i Norge

Bli med på innsiden av Chanel-butikken her.

LUKSUSMOTE: Nok et luksusmotehus kommer til Oslo. FOTO: NTB.
LUKSUSMOTE: Nok et luksusmotehus kommer til Oslo. FOTO: NTB. Vis mer
Publisert

De ligger som perler på den berømmelige snoren, luksusbutikkene i Oslo sentrum. Det siste tiåret er de poppet opp som paddehatter rundt om paradegaten, og flere skal det bli.

Nå åpner den for mange gjeveste av dem alle dørene til sin første butikk i Norge.

For det er liksom noe helt spesielt med Chanel. Det erkefranske luksusmotehuset grunnlagt i 1910 av Gabrielle Coco Chanel.

Syv år etter at de åpnet sin første butikk i Skandinavia, det var i Stockholm selvsagt, er turen nå kommer til Norge og Oslo.

Det er noe historisk over det. For Oslo er på full fart opp og frem. Og til tross for noen harde koronaår med påfølgende krise på krise, klarer luksusmarkedet kunststykket å ikke bare holde hodet over vannet, men til og med å vokse seg større.

Først ut er Louis Vuitton som åpner butikk i Oslo så tidlig som i 2006. Siden følger luksusmerker som Jimmy Choo, Saint Laurent, Hermes, Bottega Veneta, Gucci, Mulberry, Burberry og Valentino. For å nevne noen. I 2021, 15 år etter åpningen i Oslo, flytter førstnevnte erkefranske luksusmotehus et litt langt steinkast lenger opp i gaten og utvider til det som er Skandinavias største Louis Vuitton-butikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer