FERIEFØLELSE: Del to av Versace for H&M-kolleksjonen byr på feriefølelse og søte, feminine plagg. Se alle plaggene lenger ned i saken. Foto: Produsenten
FERIEFØLELSE: Del to av Versace for H&M-kolleksjonen byr på feriefølelse og søte, feminine plagg. Se alle plaggene lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer

H&m

Nå får du kjøpt Versace for H&M del 2

I dag kommer den andre – og siste – Versace-kolleksjonen for H&M.

Publisert
Det er ikke mer enn noen måneder siden den første gjestedesignerkolleksjonen fra Versace ble lansert hos H&M.

Donatella Versace skapte en kolleksjon som var alt annet enn traust og kjedelig – så langt fra skandinavisk minimalisme du kan komme, faktisk.

Det gikk i skinn, lakk, nagler, dyreprint, knallfarger, tropiske mønstre og mye bling. Både for ham og for henne. Gikk du glipp av kolleksjonen? Bildene av plaggene ser du her.

LES OGSÅ: Vi prøvde Versace for H&M-plaggene

GOD NATT, GOD MORGEN: Neglisjeen og morgenkåpa er flott å både starte og avslutte dagen i.  Foto: Produsenten
GOD NATT, GOD MORGEN: Neglisjeen og morgenkåpa er flott å både starte og avslutte dagen i. Foto: Produsenten Vis mer

Fornøyd med salg av del 1

– Vi kommenterer ikke salgstallene våre annet enn at jeg kan si at vi er fornøyd med salget av kolleksjonen Versace for H&M, sier Kine Dreyer, PR-koordinator og showromansvarlig for den svenske kleskjeden.

Og i dag kommer altså del 2 av Versace for H&M-kolleksjonen. Det er snakk om en cruisekolleksjon som skal vekke feriefølelsen i deg.

Saken fortsetter under bildet.


Her får du tak i kolleksjonen

I mars er det ett år siden H&M åpnet sin 93. butikk i Norge. Den ligger i den gamle Tatler-gården i den kjente handlegata Bogstadveien på Oslos vestkant, og det er nettopp her Versaces siste gjestekolleksjon for den svenske kleskjeden skal selges.

Klærne lanseres 19. januar og skal kun selges i to butikker i hele verden: H&M Selfridges i London og nevnte H&M-gården i Oslo.

Men fortvil ei! Alle plaggene legges også ut for salg på nett.

Versace for H&M del 2:KLAR FOR CRUISE: Hvite jeans, ballerinasko og en kortermet bluse med Versace-mønsteret gir umiddelbar sommerfølelse, selv i januar. Foto: Produsenten
KLAR FOR CRUISE: Hvite jeans, ballerinasko og en kortermet bluse med Versace-mønsteret gir umiddelbar sommerfølelse, selv i januar. Foto: Produsenten Vis mer

Nettbutikken www.hm.com starter salget av designerplaggene torsdag 19. januar kl. 10.

Husk imidlertid på at du må rett til kassen. At plagget ligger i den virtuelle handlekurven, er nemlig ingen garanti. Noen kan snappe den foran nesa di hvis du ikke er rask nok til å betale.

Saken fortsetter under bildet.


Feminin og søt

– Kolleksjonen er en komplett feriegarderobe, men den gir også en øyeblikkelig oppdatering av vårmoten, heter det i et presseskriv fra H&M.

Dameklærne er lyse og feminine. Det er trykk av bær og sommerfugler på kjoler, topper, neglisjeer, morgenkåper og en silke- og kasjmirkardigan.

Toppene kan kombineres med kolleksjonens hvite jeans, og det kommer også bikinier med Versace for H&M-mønster.

På tilbehørsfronten finner du charmarmbånd, vesker med trykk og sko – både flate ballerinasko og høyhælte sko.Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer