H&m

Nå får du kjøpt Versace for H&M del 2

I dag kommer den andre – og siste – Versace-kolleksjonen for H&M.

FERIEFØLELSE: Del to av Versace for H&M-kolleksjonen byr på feriefølelse og søte, feminine plagg. Se alle plaggene lenger ned i saken. Foto: Produsenten
FERIEFØLELSE: Del to av Versace for H&M-kolleksjonen byr på feriefølelse og søte, feminine plagg. Se alle plaggene lenger ned i saken. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det er ikke mer enn noen måneder siden den første gjestedesignerkolleksjonen fra Versace ble lansert hos H&M.

Donatella Versace skapte en kolleksjon som var alt annet enn traust og kjedelig – så langt fra skandinavisk minimalisme du kan komme, faktisk.

Det gikk i skinn, lakk, nagler, dyreprint, knallfarger, tropiske mønstre og mye bling. Både for ham og for henne. Gikk du glipp av kolleksjonen? Bildene av plaggene ser du her.

LES OGSÅ: Vi prøvde Versace for H&M-plaggene

GOD NATT, GOD MORGEN: Neglisjeen og morgenkåpa er flott å både starte og avslutte dagen i.  Foto: Produsenten
GOD NATT, GOD MORGEN: Neglisjeen og morgenkåpa er flott å både starte og avslutte dagen i. Foto: Produsenten Vis mer

Fornøyd med salg av del 1

– Vi kommenterer ikke salgstallene våre annet enn at jeg kan si at vi er fornøyd med salget av kolleksjonen Versace for H&M, sier Kine Dreyer, PR-koordinator og showromansvarlig for den svenske kleskjeden.

Og i dag kommer altså del 2 av Versace for H&M-kolleksjonen. Det er snakk om en cruisekolleksjon som skal vekke feriefølelsen i deg.

Saken fortsetter under bildet.


Her får du tak i kolleksjonen

I mars er det ett år siden H&M åpnet sin 93. butikk i Norge. Den ligger i den gamle Tatler-gården i den kjente handlegata Bogstadveien på Oslos vestkant, og det er nettopp her Versaces siste gjestekolleksjon for den svenske kleskjeden skal selges.

Klærne lanseres 19. januar og skal kun selges i to butikker i hele verden: H&M Selfridges i London og nevnte H&M-gården i Oslo.

Men fortvil ei! Alle plaggene legges også ut for salg på nett.

Versace for H&M del 2:KLAR FOR CRUISE: Hvite jeans, ballerinasko og en kortermet bluse med Versace-mønsteret gir umiddelbar sommerfølelse, selv i januar. Foto: Produsenten
KLAR FOR CRUISE: Hvite jeans, ballerinasko og en kortermet bluse med Versace-mønsteret gir umiddelbar sommerfølelse, selv i januar. Foto: Produsenten Vis mer

Nettbutikken www.hm.com starter salget av designerplaggene torsdag 19. januar kl. 10.

Husk imidlertid på at du må rett til kassen. At plagget ligger i den virtuelle handlekurven, er nemlig ingen garanti. Noen kan snappe den foran nesa di hvis du ikke er rask nok til å betale.

Saken fortsetter under bildet.


Feminin og søt

– Kolleksjonen er en komplett feriegarderobe, men den gir også en øyeblikkelig oppdatering av vårmoten, heter det i et presseskriv fra H&M.

Dameklærne er lyse og feminine. Det er trykk av bær og sommerfugler på kjoler, topper, neglisjeer, morgenkåper og en silke- og kasjmirkardigan.

Toppene kan kombineres med kolleksjonens hvite jeans, og det kommer også bikinier med Versace for H&M-mønster.

På tilbehørsfronten finner du charmarmbånd, vesker med trykk og sko – både flate ballerinasko og høyhælte sko.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer