La Roche Posay Cicaplast

Nå går denne kremen til under hundrelappen viralt

Men er den så bra som mange skal ha det til?

FOTO: TikTok
FOTO: TikTok Vis mer
Publisert

Når noe først blir en greie på sosiale medier, ja da tar det gjerne helt av.

Og akkurat nå er det en krem til under hundrelappen som trender på Tiktok.

Det er La Roche Posays Cicaplast Baume B5 som nå hylles som en «mirakelkrem».

– Dette produktet inneholder både ingredienser som roer ned huden, reparerende og hudbarrierebyggende ingredienser samt flere fuktighetsgivende ingredienser, sier Anne Birgitte Thomas Nordal, hudlege ved Hudklinikken til KK.

Hun forklarer at kremen er et såkalt cica-produkt som kan være nyttig for de med sensitiv hud. Samtidig fungerer den også som et rescue-produkt for sår og irritert hud, og kan ifølge hudlegen være nyttig dersom man har vært litt for ivrig med retinol eller andre eksfolierende syrer.

– Den vil også kunne fungere for tørr og eksemutsatt hud. Selv bruker jeg den som beroligende fuktmaske om natten på høst- og vinterstid, og anbefaler den ofte dersom man er så uheldig å bli solbrent.

Og det er nettopp dens mange bruksområder som trekkes frem på Tiktok. For mens noen sverger til den som spot treatment på tørre områder, flekker eller også kviser bruker andre den som nattmaske eller som beskyttelseskrem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer