Blush

Nå gjør dette sminkeproduktet comeback

Og syv andre gode kjøp nå.

BLUSH: Klassikeren er tilbake i trendbildet. FOTO: KK.
BLUSH: Klassikeren er tilbake i trendbildet. FOTO: KK. Vis mer
Publisert

Tiåret har rådet grunnen motemessig en stund allerede. Det smitter av også på skjønnhetsfronten, selvsagt. For nå gjør nemlig blush sitt store comeback.

Mange legger imidlertid blush «feil».

Trenden ellers vitner om en slags soft nostalgi. Vil du kaste deg på? Her er én skikkelig fin blush, og 7 andre gode kjøp.

Inspirert av minner fra en svunnen tid har denne øyenskyggepaletten både matte, metalliske og skimrende skygger i lyse og mørke nyanser. Mnemosyne, gudinnen av minner og hukommelse, og mor av musene, pryder lokket. Men den er i begrenset opplag, så det spørs om den ikke allerede er utsolgt overalt. Dessverre.

Vegansk neglelakk i en av sesongens trendfarger.

Alûstre er et nytt tilskudd på skjønnhetsfronten som utrolig nok allerede er kommet til Norge. Neglelakkene med diamantstøv er mer enn bare en gimmick. De skal nemlig holde bedre enn vanlig neglelakk – og det med ekstra shine.

Digg skummende rens som kan brukes hver dag, eller som en rensende ansiktsmaske. Nutrious 2-in-1 Foam Cleanser (kr 320, Estée Lauder).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer