Øyenbrynstrender

Nå gjør disse øyenbrynene comeback

Syltynne, blekede og bortbarberte bryn er på moten.

COMEBACK: De tynne øyenbrynene gjør comeback. Men det er verre enn som så. FOTO: NTB
COMEBACK: De tynne øyenbrynene gjør comeback. Men det er verre enn som så. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Du har kanskje lært at øyenbrynene rammer inn ansiktet. Det gjør de, og derfor er de også noe av det første man legger merke til. Kanskje ikke så rart da at vi er så opptatt av nettopp brynstrender.

Som KK-redaktør Ingeborg Heldal sier:

– Det er ikke så rart at mange bruker brynene for å endre stil og uttrykk, for de rammer jo inn hele ansiktet. Så det å endre fasong på bryn er synlig og effektfullt.

Og hun vet hva hun snakker om.

– Av all utseendeeksperimentering jeg har gjort i mitt liv er det INGENTING jeg angrer mer på enn at jeg nappet i stykker brynene mine på 90-tallet, forteller hun.

Hennes råd er derfor følgende:

– Se på at alle andre gjør det, dropp det mest ekstreme selv! Det er ALDRI verdt det!

Historisk sett har vi vel vært igjennom det aller meste. Fra 1920-tallets syltynne bryn ala Marlene Dietrich til det nærmest kontrære med Audrey Hepburn, Brooke Shields og Cindy Crawford som alle slo et slag for de store brynene på henholdsvis 1950- og 80-tallet. 90-tallet var igjen tynne bryn på moten før de buskete brynene gjorde sitt comeback utover på 2000-tallet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer