Trend:

Nå gjør treskoen comeback

Kommer du til å kaste deg på tresko-bølgen?

TRESKO: Skoen er blitt populær igjen! Foto: Scanpix
TRESKO: Skoen er blitt populær igjen! Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Vi har allerede tatt en titt på trendene som dominerer motebildet for våren 2019. På den lange listen finner du blant annet beltevesken, flip flops og smykker med skjell.

Det er alltid spennende å se hvilke tilbehørstrender som blir populære. Ofte bugner det av blomstrete kjoler når det kommer til klær, så da kan man ha det gøy med ulike typer tilbehør.

Hva med å kombinere årets blomsterkjole med tresko? Ja, du leste rett. Det kan nemlig se ut til at tresko, eller clogs som mange også kjenner det som, gjør sitt comeback i motebildet.

Det sier vi på det grunnlag at det er blitt vist på catwalken, blitt brukt av streetstyle-stjernene og befinner seg i nettbutikkene nå. Alt tyder på at treskoene er tilbake!

Moteprofil Leandra Medine har ved flere anledninger tatt i bruk tresko. Under ser du et antrekk som gjør seg svært godt til varmere dager. Her bruker hun sine høyhælte tresko med skinnoverflate og dusker sammen med jeans. Noe du kommer til å prøve?

Skoene kommer i flere varianter. Som du så hos Dior (se bilde over) ble den presentert i den mer klassiske formen. Det ser ut som tresko og crocs har fått et barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer