Selena Gomez

Nå har det blitt trendy å kaste bh-en, igjen!

Kendall Jenner, Rihanna og Heidi Klum er blant stjernene som gjør det. Men passer det for alle?

HEIDI KLUM: Supermodell og mamma, Heidi Klum, lar ikke hennes 43 år stoppe henne fra å kaste seg på trenden. Foto: Splash News
HEIDI KLUM: Supermodell og mamma, Heidi Klum, lar ikke hennes 43 år stoppe henne fra å kaste seg på trenden. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du lagt merke til at stadig flere kjendisdamer har begynt å kaste bh-en? Ja, det kan nesten virke som om 60/70- tallstrenden med å «vise brystene» er tilbake, enten i form av null bh, eller en veldig tynn og enkel bestemor bh-en - som har fått en ganske så sexy gjenoppstandelse.  

Både langs Oslos gater og i Hollywood er trenden, som vi kan spore helt tilbake hippietiden, blitt tatt opp igjen blant nåtidens hipstere. For nå skal nemlig alt være så naturlig igjen - selv om vi, paradoksalt nok, ser flere og flere endre på utseende. Ifølge flere store motehus og it-jenter skal vi droppe det unaturlige som for eksempel bh-en og sminken, og la vårt «sanne jeg» skinne igjennom. 

I forrige uke droppet it-jenta Kendall Jenner bh-en på shopping i New York, og lot både brystene synes under en svært gjennomsiktig overdel. Et par dager senere fulgte supermodell Heidi Klum i hennes fotspor, og tidligere har stjerner som Rihanna, Lady Gaga og Rumer og Scout Willis (barna til Demi Moore og Bruce Willis) kastet seg på trenden, blant annet gjennom kampanjen «Free the nipple» (som har vært et slags motsvar til Instagram og Facebooks strenge sensurregler på bilder av kvinnebryster). 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer