Leila Hafzi

Nå har du råd til Leila Hafzi

Den norske kjendisdesigneren kommer med kolleksjon til langt lavere priser enn vanlig. Noe for festgarderoben hvis du sparer litt?

KOSTER MINDRE ENN VANLIG: Den nye kolleksjonen, som er produsert i økologisk bomull og kommer i salg neste vår, vil koste fra 1100 kroner. Vanligvis må du ut med opptil 9000 kroner.  Foto: Per Ervland
KOSTER MINDRE ENN VANLIG: Den nye kolleksjonen, som er produsert i økologisk bomull og kommer i salg neste vår, vil koste fra 1100 kroner. Vanligvis må du ut med opptil 9000 kroner. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Når du hører navnet Leila Hafzi tenker du sannsynligvis på de eksklusive, flommende silkekjolene med fargerike print. Eller de romantiske brudekjolene vi så på Oslo Fashion Week i vår.Kjolene har ligget i det øvre prissjiktet, med snittpriser på mellom 6000- og 9000 kroner. Brudekjolene enda et par hakk over. Dyrt og deilig altså, og for mange av oss har det blitt med drømmen.

Fra 1100 kroner

Nå lanserer imidlertid designeren en kolleksjon med plagg du og jeg har råd til - i allefall hvis vi sparer litt, og ser på det som en liten investering. Det er dyrere enn hos H&M, men du får noe helt spesielt.I februar kommer nemlig Leila Eco Casual, med plagg i økologisk bomull fra India. Kolleksjonen består av kjoler, topper, skjorter, tunikaer, kaftaner, skjørt, sjal og belter.Prisene vil ligge mellom 1100 og 3500 kroner.- Med denne kolleksjonen håper vi å nå ut til flere, og jeg er veldig glad for at vi har fått dette til, sier Leila Hafzi til KK.no.Se bilder av kolleksjonen her:

Tradisjonsrik plantefarging

Plaggene kommer i fem duse, romantiske nyanser, hvor fargene er trekt ut fra urter, røtter, blader og blomster etter en 5000 år gammel teknikk.LES OGSÅ: Kjolene du må sloss om.Prosessen er helt fri for syntetiske kjemikalier og gifter, og er laget av 100 prosent organisk dyrket bomull. Når det er tilgjengelig blir også vill bomull benyttet. Tekstilene er håndvevede.- De tar omlag 20 mennesker en hel dag for å lage én silkekjole. Nå går vi for en litt enklere stil og rimeligere stoffer, og det vil forhåpentligvis også gjøre klærne mer tilgjengelige, sier Hafzi.Målgruppen er den bevisste bohemen.- Dette er plagg som har en historie, og en transparent og sporbar linje. De passer for bevisste bohemer som ønsker antrekk med en historie de kan stå inne for, sier Hafzi.Hun vil med denne nye linjen presentere totalt tre nye kolleksjoner i året; brudekolleksjon, økologisk bomullskolleksjon og signaturlinjen (prêt-à-porter), som kommer i to ulike fargepaletter tilpasset sesongene.Leila Eco Casual vil komme for salg i februar 2011.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer