Brudekjoler

Nå har eventyrkjolene blitt virkelighet

Se brudekjolene som er inspirert av Disney-prinsessene.

ASKEPOTT: Denne fantastiske kjolen er det man oftest forbinder med en eventyrkjole. Tusen lag med tyll og en tiara. Foto: Alfred Angelo.com
ASKEPOTT: Denne fantastiske kjolen er det man oftest forbinder med en eventyrkjole. Tusen lag med tyll og en tiara. Foto: Alfred Angelo.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nylig så vi Charlene Wittstock, nå Hennes Kongelige Høyhet Charlene av Monaco, gifte seg i en prinsessekreasjon som tatt rett ut av eventyrene.

For det er nettopp et eventyr som er mange kvinners drøm på den store dagen.

Nå kan det faktisk bli virkelighet. Eventyrkjolen i det minste.

Alfred Angelo (Ekstern lenke) er det kjente designermerket bak kolleksjonen Disney’s Fairy Tales Weddings som lar deg kunne gifte deg i kjolen til Askepott, prinsesse Jasmin, Ariel, Snøhvit, Belle, Tornerose eller prinsesse Tiana.

Se bilder av alle kjolene lenger ned i saken.

LES OGSÅ: Hemmeligheten bak Kates sminke

Den klassiske og romantiske kjolen

Leder for designgruppen i Alfred Angelo, Michael Shettel, er overbevist om at mange bruder der ute vil forelske seg i eventyrkjolene.

- En kombinasjon av et flott design og en fortryllende fortelling i tillegg til Disneys magi, gjør at vi er sikre på at vi har skapt en fantastisk kolleksjon, sier han til Mail Online (Ekstern lenke).

De fleste kjolene i kolleksjonen er klassiske og romantiske, i motsetning til mange av de nye trendene på altergulvet i 2011. Blant annet melder Karoline Hestnes i Leila Hafzi at vi kommer til å se mye til hockeykjolen i løpet av året.

LES OGSÅ: Gjett hva disse har til felles


Hvilken kjole likte du best?
Se alle kjolene fra kolleksjonen her og finn din favoritt:


Askepott
 
488 (43%)
Belle
 
252 (22%)
Snøhvit
 
123 (11%)
Tornerose
 
97 (8%)
Ariel
 
71 (6%)
Tiana
 
66 (6%)
Jasmin
 
45 (4%)

Korsett, rysjer, perler og blomster

Kjolen til Askepott er den mest klassiske prinsessekjolen med en stroppløs overdel pyntet med hvite perler. Underdelen er selve betegnelsen på eventyrprinsesse med det som ser ut til å være tusen lag med tyll.

Jasmin sin kjole var noe mer eksotisk med en figurnær halterneck-kjole i hvit silke. Belle sin kjole var opprinnelig gul, men ble gjort om til en nydelig kjole med detaljer i sølv og hvitt.

LES OGSÅ: Slik kler du deg i bryllup

Den nyeste prinsessen er Tiana fra filmen «Prinsessen og Frosken», som også er en av de vakreste kjolene i kolleksjonen. Underdelen har tre lag med luftige kapper og den assymetriske overdelen har et korsett med detaljer av hvite blomster og perler.

Kjolene selges ikke i Norge, men må eventuelt bestilles fra Storbritannia. Prisene varierer mellom 5.000 kroner og 10.000 kroner. I tillegg må du betale frakt og toll.

LES OGSÅ: Ser du likheten mellom disse brudene?

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer