Trendtoppen

Nå har hun kastet bh-en også

- Jeg får lyst til å lappe til henne, lyder en av kommentarene på antrekket.

MÅ TÅLE TYN:  Til nå har bare 7 % prosent elsket dette antrekket, mens resten har stemt rødt.  Foto: All Over Press
MÅ TÅLE TYN: Til nå har bare 7 % prosent elsket dette antrekket, mens resten har stemt rødt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

HVA SYNES DU?

Får Britney for mye tyn for antrekkene sine?

Bare for et par dager siden så vi at Lindsay Lohan bommet så det sang. Men heller ikke sanger og skuespiller Britney Spears (28) imponerer med sitt siste antrekk. Nylig ble hun observert i hullete jeans, rosa UGGS og høyhalset, gul genser. Bh-en lå igjen hjemme.

Blir bedt om å skjerpe seg

- Dette antrekket gir meg lyst til å lappe til henne og be henne om å skjerpe seg, skriver «Mikey» på Trendtoppen. Til nå har bare 7 % prosent elsket antrekket, mens resten har stemt rødt. Det er ikke første gang Britney får gjennomgå for sine undertøystabber, enten hun nå lar være å ta på seg truse, eller viser den fram offentlig.

Ikke mye trøst å få

Den hyggeligste kommentaren for antrekket er det «Panda» som står for:- Dette var jo rent tekkelig i forhold til mye annet hun presterer å ha på seg.Generelt sliter Britney Spears med å nå opp rent motemessig, hennes beste plassering på Trendtoppen til nå ga kun 36 % grønne stemmer. Du kan stemme på alle dagens antrekk her.

For det er du som bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag. Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt. I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.

Selv de store taper

Og det som er helt sikkert: Det nytter ikke å surfe på gamle motebragder eller berømmelse på Trendtoppen. Tidligere har vi sett at selveste Sandra Bullock sank rett til bunns, og ble hatet av av hele 97 %, mens ingen kunne slå den ukjente skjønnheten Margareth Made. I forrige uke tok Selena Gomez (17) pusten fra alle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.