Skjorter

Nå har kragetoppen kommet!

Genial løsning for deg som er lei løskrager og kragesmykker.

KRAGETOPP: Klær- og accessoirkjeden Pieces har laget egne "kragetopper", som du kan bruke under gensere, t-skjorter eller kjoler. Denne toppen (på henger og modell)er fra vår- og sommerkolleksjonen.  Foto: Produsenten/A. C. Blystad
KRAGETOPP: Klær- og accessoirkjeden Pieces har laget egne "kragetopper", som du kan bruke under gensere, t-skjorter eller kjoler. Denne toppen (på henger og modell)er fra vår- og sommerkolleksjonen. Foto: Produsenten/A. C. Blystad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skjortekragen har vært stor i trendbildet en stund nå, og denne lille, men veldig effektfulle detaljen ser ikke ut til å forsvinne med det første.

Som KK.no tidligere har skrevet, er både skjorter med utsmykkede krager, løskrager og såkalte løskragesmykker populært, og stilen holder seg utover våren og sommeren også.

Tips til hvordan du styler skjortekragen finner du her!

KRAGETOPP: Det finnes flust av ulike kragetopper. Disse er fra Pieces' høst/vinterkolleksjon, og er i salg i butikk og på nett nå.  Foto: Produsenten
KRAGETOPP: Det finnes flust av ulike kragetopper. Disse er fra Pieces' høst/vinterkolleksjon, og er i salg i butikk og på nett nå. Foto: Produsenten Vis mer

Sitter ikke som de skal

Er du en av dem som er lei av å kjøpe skjorter kun for kragens skyld (jada, det finnes noen av oss), har du kanskje prøvd deg på en ovenfor nevnte løskragene eller kragesmykkene.

Problemet med noen av løskragene, er at de ofte kan sitte litt rart i halsen - altså ikke helt opptil, slik en ordentlig krage gjør. Og særlig hvis du bruker t-skjorter eller bluser som har rund eller v-hals kan det se litt merkelig ut, da det gjerne danner seg en glippe mellom kragen og toppen.

Løskragesmykkene på sin side, kan ha en tendens til å «dette av», eller dra kragekantene nedover hvis de blir for tunge i forhold til materialet i skjorten.

Og noen av de kommer med litt vriene festemekanismer, som gjerne løsner utover dagen.


LES OGSÅ: Forny garderoben med en krage

I BUTIKK I FEBUAR: Disse nye kragetoppene er i Pieces-butikker, og på nett, fra februar neste år.  Foto: A. C. Blystad
I BUTIKK I FEBUAR: Disse nye kragetoppene er i Pieces-butikker, og på nett, fra februar neste år. Foto: A. C. Blystad Vis mer

Kragetoppen har kommet!

Kjenner du deg igjen i dette? Da har kleskjeden Pieces kommet med en genial liten løsning til deg - nemlig kragetoppen!

Dette er rett og slett en løskrage som er festet til en slags mini-skjorte (kan minne litt om en smekke). Og miniskjorten kan brukes enten under bluser og t-skjorter, eller gensere, for å få krageeffekten du ønsker.

Det smarte med kragetoppen, er at kragen vil sitte helt perfekt i forhold til genseren eller toppen din du har over, siden du faktisk får litt av skjortehalsen «med». Du vil med andre ord unngå glippen.

Stroppene på siden av toppen gjør også at den sitter godt, og holder seg på plass hele dagen/natten gjennom.


LES OGSÅ: Ti plagg alle kvinner bør ha

Flere utgaver til sommeren

Kragetoppen - som koster 159 kroner, kommer i flere ulike varianter, helt enkle, og noen med strass og steiner.

I tråd med våren og sommerens mer romantiske stil, lanserer også Pieces noen mer feminine utgaver fra og med februar. Den ene har lekker blondekrage, mens den andre har søte prikker i 50-tallsstil.

Til våren lanserer Pieces også en kragetopp med lekker blondekrage og en med prikker (kommer i februar).

LES OGSÅ: Slik kan du fornøye klærne dine

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer