<strong>KUN 17 PROSENT ELSKET DETTE ANTREKKET:</strong> Resten hatet det, rett og slett. Skuespiller, popstjerne og nå forhenværende moteikon Lindsay Lohan får ikke skryt for stilen sin på Trendtoppen. Se hele antrekket lenger ned i saken. Foto: All Over Press
KUN 17 PROSENT ELSKET DETTE ANTREKKET: Resten hatet det, rett og slett. Skuespiller, popstjerne og nå forhenværende moteikon Lindsay Lohan får ikke skryt for stilen sin på Trendtoppen. Se hele antrekket lenger ned i saken. Foto: All Over Press Vis mer

Lindsay Lohan

Nå har Lindsay mistet grepet

Den tidligere it-jenta har ingen høy stjerne blant norske moteelskere lenger.

Publisert
Sist oppdatert


SI DIN MENING

Er Lindsay Lohans dager som it-jente talte?Lindsay Lohan (23) ble motemessig genierklært etter premieren på filmen «Just My Luck» i 2007. I løpet av kort tid fikk den tidligere amerikanske barnestjernen, som debuterte som modell og skuespiller som 3-åring, et helt nytt image på den røde løperen.

Ikledd en dyremønstret coctailkjole (se bildene under) fikk hun alles oppmerksomhet, og etterpå gikk det slag i slag. Kjendisstylist Rachel Zoe, damen som er kjent som moteguruen som virkelig bestemmer, forvandlet Lohan til en it-jente av Kate Moss-kaliber.

Ja
 
53 (55%)
Umulig å si
 
22 (23%)
Nei
 
21 (22%)

Så sluttet stylisten

Men det var den gang. Zoe har strøket Lindsay av klientlista, visstnok etter en krangel som involverte både Paris Hilton og Nicole Richie, og motestatusen forsvant som dugg for solen.

Se de mange stilene til Lohan ved å klikke på disse bildene.


Det store flertallet stemte rødt

Lohan er riktignok fortsatt et yndet foto-objekt, og forleden ble hun knipset på vei hjem fra en fest i West Hollywood. Hun hadde på seg en svart kjole, brun jakke, svart lue og en strømpebukse som nok har sett sine bedre dager. I skrivende stund elsker kun sytten prosent dette antrekket på Trendtoppen, mens resten stemte rødt.


- Hun sliter med stilen

- Det kan være at meningen strømpebuksene til Lindsay skal være hullete, men hun sliter stadig vekk med å få til en gjennomført stil, skriver «Mop »i en kommentar.

Heller ikke «Lana» er videre imponert.

- Hva skjer med kort kort kjole (ikke at det er noe ille)? Men å kombinere det med en lue?

Også tidligere i høst har Lindsay slitt med å overbevise trendmessig.

- Hun pleide å være så fin, men her ser hun bare tacky ut, skriver «Mikey» om et antrekk fra september.

For det er du som bestemmer

Trendtoppen er en motetjeneste under merkevaren kk.no. Her legger redaksjonen ut utvalgte bilder av kjendiser og fashionistaer hver dag.

Du kan stemme alle bilder opp eller ned, samt skrive utfyllende informasjon om plaggene på bildet eller utdype hvorfor du liker eller misliker antrekket. Hvis du elsker antrekket stemmer du grønt, hvis du hater det stemmer du rødt.

I tillegg kan du laste opp bilder av egne antrekk. Da kan andre stemme på og si sin mening om dine antrekk, og du konkurrerer med kjendisene om å havne på best kledd-listen - eller i verste fall på verst kledd-listen.


Selv de store taper

Og det som er helt sikkert: Det nytter ikke å surfe på gamle motebragder eller berømmelse på Trendtoppen. Tidligere har vi sett at selveste Sandra Bullock sank rett til bunns, og ble hatet av av hele 97 %, mens ingen kunne slå den ukjente skjønnheten Margareth Made. I forrige uke tok Selena Gomez (17) pusten fra alle.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer